Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Yok artık yine desteklemiyor ne yazık one ui 7.0 şubat mart uzattı Üzüldük ya View Post
Şu an elimde A55 var. Gayet güzel bir telefon ama muhtemelen 3 veya 4 sene sonra çoğu telefon gibi kullanılamaz hale gelecek. Bende bu aralar 2. el... View Post
Quick share ile paylaşım almaya çalışan cihaza kabul etmesi için neden bildirim düşmez? View Post
s21 den beri her modeli kullandım ve hiç ekran koruyucu kullanmadım ve çizik oluşmadı ama s24 ultraya geçince telefonun ekranı cebimdeyken bile... View Post
Arkadaşlar, navigasyon çubuğundaki kaydırma çubuğunu önceden gizleyebiliyorduk, şimdi ne ayarlarda var ne de GoodLock'tan yapılıyor. Var mı bunun... View Post
Arkadaşlar adana da 2 tane servis olup başarı teknik servise gittim 40 dk gibi bir sürede değişim yaptılar cihazı testlerden sorunsuz şekilde geçirip... View Post
Bir tane uygulama beni pil istinalarına ekle dedi bende yanlışıkla ekledim şimdi şarjım aşırı hızlı bitiyor yardım View Post
Bu model çıkacak mı ? S23 ultradan geçmeyi düşünüyorum. S23 ultra boyutları yordu biraz View Post
Goodlock gibi uygulamalar ile parmak izi animasyonu değiştirilebilir mi? View Post
Googleda PlayStoredan yüklediğim özellikle microsoft uygulamaları ingilizce yükleniyor gmailde bile artık servise gitmeyecem cihazım yurtiçi cihazı ne... View Post
User | Likes Count |
---|---|
649 | |
623 | |
533 | |
529 | |
389 |