cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ultra batarya hızlı bitiyor

(Topic created on: 07-16-2024 12:24 AM)
238 Views
fkeskin1
Active Level 4
Options
Galaxy S

Telefonu android 14 çıkmadan almıştım şarjı çok iyi gidiyordu. 14 çıktı birtık daha iyi girmeye başladı ne zamanki yapay zeka güncellemesi geldi istatistikler yarı yarıya düştü. Telefonu lütfen eski haline getirin .geliştiricilere iletirmisiniz.

6 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
AI özellikler fazlaca performans harcarlar. Samsung'un bunu düzeltmesi için muhtemelen AI'ı ya kaldırması ya da kapatma seçeneği getirmesi gerekir
Galaxy S
Ai özelliklerinin nerdyse hepsi buluttan yani Max yüzde 1-2 harcar o yüzden bence optimizasyon sorunu 😀
0 Likes
fkeskin1
Active Level 4
Galaxy S
İyide özellikleri sürekli kullanmıyoruz ki. 2 3 aydır hiç yapay zeka kullanmadım
Galaxy S
Yapay Zeka ile ilgili değil bence 😄
0 Likes
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba fkeskin1,

Cihazınızda, güncelleme öncesinde yüklü olan uygulamalar bir önceki işletim sistemi ile optimize edildiğinden dolayı, güncel olan işletim sisteminiz ile optimize edilmemiş olabilir. Yüklü olan uygulamalarınızın geliştiricileri de güncel olan işletim sistemine optimize edilmiş versiyonlar yayınladıklarında, eski pil performansınıza kavuşabilirsiniz. Telefonunuzu fabrika ayarlarına tekrar ayarlayıp kurmak çoğu kez çözüm sağlamaktadır. 

Android İşletim Sistemi güncellemesi sonrasında, yüklü olan uygulamalarınız için de Google Play üzerinden güncellemelerini kontrol etmenizi tavsiye ediyoruz. Sıfırlamadan önce bilgileri yedekleme adımlarının görselli anlatımlarına aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz. 

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes
fkeskin1
Active Level 4
Galaxy S
Uygulamalar hep güncel android sürümünde sorun var lütfen güncelleme ekibine bildirin bu sorunları
0 Likes