- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Selam 2.el olarak aldığım s23 fe nin bataryası 4-5 saat ekran süresi veriyor max bu bütün s23 fe de mi geçerli yoksa benim cihazıma özellikle çok hızlı bitiyor iphone 13 den geçtim pili hızlı bitiyor diye geçtim iphone 13 6 saat gidiyordu min neden böyle bu s23 fe nin batarya sı
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-08-2025 09:23 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-08-2025 09:24 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-08-2025 09:24 PM in
Galaxy SÖncelikle Play Store üzerinden LogLog uygulamasını indirin. Log kaydını okuyabilmek için gerekli.
* Telefon Uygulamasını açıp *#9900# tuşlamasını yapın
(Otomatik Engelleyici açıksa kapatın yoksa ekran gelmez. İşlemler bittikten sonra tekrar açabilirsiniz.)
* Açılan ekranda en aşağıya inip Run dumpstate & Copy SD Card yazan seçeneğe tıklayın.
Bastıktan sonra dosya kaydedicek önce. Dosyaya bir isim vermeniz gerekli istediğiniz ismi verebilirsiniz.
* Bir süre bekleyin. Genelde 3-5 dakika sürüyor. Sonrasında Dosyalarım uygulamasından Log klasörünü bulun ve tıklayın. Farklı bir klasörde olabilir dosya yolunu kopyalama bittikten sonra size belirtiyor.
* Bütün ZİP'leri çıkartın. En büyük boyuta sahip olanlar yer alacak . Sırasıyla klasörlere girerek çıkartın.
* En sonunda yaklaşık 140 160MBlik bir TXT dosyası bulunuyor. Onu LogLog uygulamasında açın. mSavedBatteryAsoc aratmasını yaparak en yakın sonuca gidin. pil değerinizi görebilirsiniz. (varsa mSavedBatteryBsoh aramasınıda yapabilirsiniz o daha doğru. Nedense bazı cihazlarda görünmüyor Bsoh.)
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-08-2025 09:37 PM in
Galaxy S99.87 çıktı
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-08-2025 09:37 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-08-2025 09:38 PM in
Galaxy Shayır şimdi güncellemyi indirdim kurmadım neden ki
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-08-2025 09:38 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-08-2025 09:40 PM in
Galaxy SWipe cache partitionda nasıl yapılıyor ki
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-08-2025 09:40 PM in
Galaxy SWipe cache Partition yapmak istiyorsanız:
1.) Telefonu tamamen kapatın.
2.) USB ile bir bilgisayara bağlayın. (Sadece bağlamanız yeterli başka bir işleme gerek yok.)
3.) Cihazın ses arttırma ve güç tuşlarına aynı anda basılı tutun.
4.) Karşınıza Recovery menüsü denilen bir ekran gelecek. Ses kısma tuşuyla aşağı inip "Wipe Cache Partition" seçeneğini güç tuşuyla seçin.
5.) Yes ve No olmak üzere iki seçenekle karşılaşacaksınız. Yine aynı şekilde ses kısma tuşuyla üstüne gidip güç tuşuyla seçin.
6.) Bunu yaptıktan sonra sizi 4. adımdaki menüye geri atacak. Ondan sonra en üstteki Reboot seçeneğini yine güç tuşuyla seçin. Bu seçenek cihazı yeniden başlatacak.
İşlem bu kadar. Bu cihazda önceki güncellemelerden kalan kalıntıları ve önbelleği temizleyecektir.