Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Samsung Tarayıcı'da videoları açmamıza yarayan video assistant'da 3 noktaya basınca videoyu indir butonu vardı ve Samsung'da gördüğüm en... View Post
İkinci bir telefon kullanıyorum, general mobile... s23'teki verilerin tamamını (ayarlar da dahil olmak üzere) o telefona geçirmem nasıl mümkün... View Post
Telefonumda güncelleme sonrasında gördüm sorun şu ki kamerada görsel kalite berbat bir hale gelmiş. Önceki sürümler resimdeki ışık alan bölümleri... View Post
6.1.1 güncelleme sonrası telefonu sıfırlama yapmama rağmen telefonu kullanırken ekran ışığı gidiyor örneğin sosyal medyada veya ayarlardayken veya... View Post
Telefonumu alalı 1 sene oldu bugun normal bi temizlemeye yaparken (sadece telefonu silmek) arka kapağın sol orta tarafında hafif yukarda olduğunu... View Post
24 serileri zaten uzun bi zaman önce almıştı s23 te performans sorunları optimizasyon ve ısınma problemlerini bi nebze çözmüşler bakalım s22 de neler... View Post
One UI 6.1.1 den sonra zoom kamerasında bazı sorunlar olduğunu farkettim, tuhaf bi şekilde bulanıklaşma ve hayaletlenme olduğunu gözlemledim. Acaba... View Post
İyi günler, eskiden doğrudan kişi arama widgeti oluşturabiliyordum. Samsungda çok sevdiğim bir özellikti. Bunu nedense kaldırmışlar. Çok kullanışlı... View Post
Mobil bankacılıkta para transferi esnasında ibanı kamera ile okutacağım esnada kamera aşırı derecede kasıyor bunun bi çözümü varmı acaba ? View Post
User | Likes Count |
---|---|
634 | |
607 | |
555 | |
513 | |
438 |