cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 takas

(Topic created on: 07-28-2024 01:30 PM)
611 Views
nonamee_s23
Active Level 9
Options
Galaxy S

S23 e değişim kampanya indirimiyle beraber 21 bin veriyolar. Iphone 15 pro 55 bin civarına denk geliyor. Sizce geçilir mi? Fikirleriniz nedir.

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Ben 15 plus kullanıyorum o da sana 36-37 bin civarına denk gelir. Kesinlikle onu tavsiye ederim. Büyük batarya ve büyük ekran daha mutlu eder iphone'da

View solution in context

Solution
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Bende geçilir. Kesinlikle s23 yeterli bile olsa gece çekimlerfr 15 pro baya farkeder özellikle video performansı

Samsung Watch 7 kasmaz önceki seriler kasıyor. Applede ise 8 nesil öncesi alma derim.

Kısaca maddiyat varsa geç

View solution in context

0 Likes
Solution
GökTürk_S23
Expert Level 1
Galaxy S
Deneyimlerim oldu ben dediğin takas sistemi ile s23 ü verip 15 pro aldım, şahsen 15 pro ya alışamadım geri satıp s23 aldım, çünkü samsung daha çok özellik barındırıyor, iPhone hücre gibi çok saçma kullanışı var, önceden beri Samsung kullanıyorsan geçme derim değmez yani, hatta s23 ün içinde ki Snapdragon 8gen2 bile apple a17pro dan hızlı, youtube ye gir s23 ve 15 pro speed test yaz, s23 daha stabil açıyor ve hızlı, bence bana kalırsa geçme derim, birisi 30 liralık dolu dolu amiral gemisi, birisi hücre iPhone 75 80 bin lira arada ki fiyat farkına değmez.

View solution in context

39 Comments
Solution
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Ben 15 plus kullanıyorum o da sana 36-37 bin civarına denk gelir. Kesinlikle onu tavsiye ederim. Büyük batarya ve büyük ekran daha mutlu eder iphone'da
nonamee_s23
Active Level 9
Galaxy S
Düz Iphoneda beni korkutan tek şey 60 hz. Appledan geri durmamın nerdeyse tek sebebi diyebilirim. Ne zaman düz modellere 120 hz getirse o zaman direkt geçiş yapıcam. Pro modelleri baya pahalı. Senin dediğin gibi plus da mantıklı olabilir. Keşke düz 16 serisi 120 hz ile gelse
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Yani emin ol iphone'da 60 hz android tarafının minimum 90 hz'ine ve bazı durumlarda (animasyonlar gibi) 120 hz'ine bedel. Buna net emin ol. Bide sen fiyatı nerden aldın bilmiyorum ama elinde ki cihaza piyasada en iyi fiyatı vatan bilgisayar veriyor. 3 bin lira ek takas desteği falan da veriyor üstüne oraya da bak derim. Düz 16'da 60 hz ile gekecekmiş. O yüzden proya o kadar para vermek yerine ben sana düz 15'i bile tavsiye ederim ama 15 plusla aralarında sadece 6-7 bin lira olduğu için plus daha mantıklı..
0 Likes
nonamee_s23
Active Level 9
Galaxy S
Her ne kadar yazılımsal üstünlüğü 60hz pek hissettirmese de yine de anlıyosun maalesef. Abimde 14 var elime aldiğım zaman anliyorum maalesef. S23 canavar gibi telefon bu telefondan 60 hz telefona geçmek hata olur sanki
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Bilmiyorum belki de ben çok önemsemediğim için. Önce ki samsung cihazım 120 hz'di ama ben yine bataryadan tasaruff için çoğu zaman 90 yada 60'a çekiyodum. Sonra iphone'a geçince bu nasıl 60 hz diye sorup durdum kendime ilk zamanlar. Bu akıcılığı almak için diğer tarafta en az 90 yada 120'ye almam gerekiyodu çünkü..
0 Likes
nonamee_s23
Active Level 9
Galaxy S
Evet haklısın sen de. Bi mağazaya gidip tekrar bakarım zamanım olursa. Pro modele o kadar para vermek istemiyorum. Peki androidde telefonu özelleştirme seçenekleri baya çok biliyosun. Iphone alınca bunun eksikliğini çok hissettin mi?
0 Likes
nonamee_s23
Active Level 9
Galaxy S
Teşekkürler
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Özelliştirme konusu 1 aya kadar gelecek olan ios 18'le baya aşılmış. Görmüşsündür belki. Görmediysen youtube'a ios 18 yaz bak derim. Zaten muhtemelen android tarafından kullanıcı çekmek için yapılan bi hamle. ios 18'le özelliştirme konusunu baya önemsemişler
0 Likes
nonamee_s23
Active Level 9
Galaxy S
Tamam bi bakayım o zaman teşekkürler