cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 plus

(Topic created on: 07-29-2024 09:35 AM)
304 Views
mustafakemals24
Active Level 7
Options
Galaxy S
Arkadaşlar siparişi verdim bugün s23ulta ya veda ediyorum s24 plusa geçiyorum inşallah pil olarak bu defa memnun eder beni ...
17 Comments
Rappa
Active Level 6
Galaxy S
Kötü bir karar olmus
0 Likes
Galaxy S
Neden exinos olduğu için mi biraz kamera iyi değil oda önemli değil pil konusunda iyi exinos
Rappa
Active Level 6
Galaxy S
KESİNLİKLE DEĞİL hayatımda gördüğüm ısınma pil gibi şeylerde en rezil işlemci exynos 23ultrada oynayabileceğiniz oyunlar 24te kasacak ve tel ısınacak
0 Likes
Galaxy S
Yav s24 kullandım biraz süperdi şarjıda 23ultrayla hemen hemen aynı hızlı ısınmada aynıydı exinos eski exinos değil oyunla işim olmaz zaten oyun delisi biri değilim oyun için telefon almam asla ben bol video izlerim sosyal medya başka birşey yapmam
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Exynosa laf atmasından belli eline cihaz almadığı, azcık sorgulama yeteneği olsa ltpo ekran ve tdp değeri düşük olduğu için sarj süresinin s23ultradan fazla olduğunu görebilir. Gayet iyi seçim bilgisizlerle muhatap olmayın kesinlikle s23u vs s24+ battery drain testlere bakabilirsiniz i

Ltpo ekran 1-120 hz arası
S23u amolef 60 120 sadece

Sen düsün sadece ltpo ekran bile baya etkiliyor.

Exynos 2400 tdp değeri 3.5 w

S24 sd ile aralarında cok cok az **bleep** var.

Fotoğraf olarak sizi memnun etmeyebilir geceleri s24 ve s24 plus exynos face detection berbat sadece. Sadece exynos olmasının tek kötü yanı o

Memnun kalırsınız gece fotocuuluğu hariç. Dediklerimin bire bir aynısı ile karsılasırsınız
Galaxy S
Aynen öyle kamerada gündüz yeterli benim için hem güncellemelerle kamera ve pil biraz daha iyi olur
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Yok gece kamerası istesede artmaz. Face detection gömülü gelir işlemciye. Exynos puanı o konuda düşük ama başka bir sorun yok.
Rappa
Active Level 6
Galaxy S
Exynosa laf atıyorum çünkü Exynos KULLANIYORUM her açışımda 43 derece olan batarya mı dersin su gibi giden biten pil mi dersin
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Tamam zaten eski exynoslar berbat simdikilerde snapdragon kadar iyi değil fakat verimlilik açısından daha iyi olduğu bir gerçek

Sd ise ısınma ve kamera konusunda daha iyi

Zaten siz sanırım s21 serisi kullanıyorsunuz sizde yanması gayet normal.
0 Likes