cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 takas

(Topic created on: 07-29-2024 07:28 AM)
143 Views
nonamee_s23
Active Level 9
Options
Galaxy S

S23 e değişim kampanya indirimiyle beraber 21 bin veriyolar. Iphone 15 pro 55 bin civarına denk geliyor. Sizce geçilir mi? Fikirleriniz nedir.

39 Comments
RaGoN
Active Level 7
Galaxy S
iPhone 15 Pro pil ve ısınma konusunda S23'ün gerisinde kalıyor haberin olsun.
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Isınma hariç haksızsın
0 Likes
GökTürk_S23
Expert Level 1
Galaxy S
Hayır 15 pro harbi ısınıyor, s23 çok serin çalışıyor, ısındığı için satıp geri s23 aldım, bir cihazda soğutma sistemi çok önemli bizzat aldım ve gördüm yalan söylemiyorum deneyimledim.
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Isınıyor zaten dostum? Isınmıyor demedim soğutma sistemi yol 15 proda
GökTürk_S23
Expert Level 1
Galaxy S
Evet, s23 te soğutma sistemi var vapor chamber var o yüzden ısıyı dengeliyor, 15 pro da yok dediğin gibi, aslında hocam koyması lazım işlemci güçlü işlemci.
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Residdnt evil falan oynatıyor cart curt oda 5 dk içinde ortalama 20 30 fps cihaz alev alıyor madem gaming işlemci yapıyorsun neden soğutucu sistemin yok, komik
0 Likes
Solution
GökTürk_S23
Expert Level 1
Galaxy S
Deneyimlerim oldu ben dediğin takas sistemi ile s23 ü verip 15 pro aldım, şahsen 15 pro ya alışamadım geri satıp s23 aldım, çünkü samsung daha çok özellik barındırıyor, iPhone hücre gibi çok saçma kullanışı var, önceden beri Samsung kullanıyorsan geçme derim değmez yani, hatta s23 ün içinde ki Snapdragon 8gen2 bile apple a17pro dan hızlı, youtube ye gir s23 ve 15 pro speed test yaz, s23 daha stabil açıyor ve hızlı, bence bana kalırsa geçme derim, birisi 30 liralık dolu dolu amiral gemisi, birisi hücre iPhone 75 80 bin lira arada ki fiyat farkına değmez.
nonamee_s23
Active Level 9
Galaxy S
Niye daha hızlı noldu ki böyle söyledin. Ya şu ısınma probleminden dolayı zaten vazgeçtim 80 bin lira verip de ısınmayla uğraşamam. Ama merak ettim niye s23 daha hızlı dedin
GökTürk_S23
Expert Level 1
Galaxy S
Neden hızlı çünkü stabil çalıştığı için hızlı, en mantıklısını yapmışın kardeşim, boş yere o paraları vermeye değmez, bak youtube ye gir s23 ve iPhone 15 pro speed test yaz, orda uygulama açılma hızlarını bak s23 çoğu uygulamayı daha hızlı acıyor, oda okuma hızı yani ufs 4.0 olduğu için ama 256 olanda ufs 4.0 var, ufs 4.0 ufs 3.1 den 2 kat daha hızlı doğal olarakta uygulama açılma hızını daha iyi yapıyor.
0 Likes
nonamee_s23
Active Level 9
Galaxy S
Evet alırken buna dikkat etmiştim bu yüzden bende de 256 lık modeli var. Bakalım ya iphoneu en çok ekosistemindeki uyum ve watch için istiyodum ama galaxy watch 7 ye işlemci bakımından iyi diyolar bakalım biraz fiyatı düşsün yeşil watch 7 benim yeşil s23 e yakışır. Galaxy ekosistemden devam))