cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 serisi android auto sorunu

(Topic created on: 05-29-2023 02:58 PM)
253 Views
wadaaaa
Active Level 2
Options
Galaxy S

Durum hakkinda guncelleme: s23 serisi telefonlar wv,seat,skoda modellerinde calismiyor problemin kaynagi telefon degil ama araclardaki multimedya sistemine guncelleme gelmesi gerekiyor. Bu bilgileri hem samsung servislerinde hem de wv servisinde teyit ettirdim. Mart sonunda arac yetkili servisine guncelleme islemi icin basvurdum. Sistemde araclarda calismayan telefonlarin bilgisi vardi ama henuz guncelleme yayinlanmamisti. Ne zaman yayinlanir bilemiyorum ara ara sordurmak gerekiyor. Kisacasi rezillik.

15 Comments
usküdarlı
Active Level 5
Galaxy S
Kesinlikle haklısın sorunu en iyi dilde anlattığın için teşekkür ederim . Bende wag gurubunu aradım az önce şu an yazilim güncellemesi olmadığını söyledi. S23 almayın cekmeceki eski iPhone bile çalışıyor sen amiral gemi cihaz yapıyorsun araçlarda destek yok saçmalık tam bi dava acicam bu durum çözülmez ise
wadaaaa
Active Level 2
Galaxy S
Aracin 15bin bakimina az kaldi ona giderken servistekilerle konusacam bende olumsuz geri donus alirsam dava yoluna gidecem bende. Telefonu sonradan aldim uyarmalari gerekiyordu diye dusunuyorum.
usküdarlı
Active Level 5
Galaxy S
Kesinlikle uyarması gerekiyordu çözüm yolu olmaz ise bende davayı acıcam okadar insan vardı bu durumdan şikayetçi ci hepsi acitgin konuyu görür. Bilgi sahibi olur.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
stock multimedyada mı çalışmıyor
0 Likes
wadaaaa
Active Level 2
Galaxy S
Evet
Anonymous
Not applicable
Galaxy S