cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 mü S24 F.E mi?

(Topic created on: 10-11-2024 12:01 AM)
646 Views
Fatihh
Active Level 7
Options
Galaxy S

Fiyatları yakın, çok kararsız kaldım, siz hangisini alırdınız?

20 Comments
Neutrava
Active Level 6
Galaxy S
S24 FE, S24 ailesinin daha ulaşılabilir versiyonu olarak fiyat-performans odaklı bir üründür. Düz S23 ise doğrudan bir amiral gemisidir. Ancak şahsen ben S23 almayı tercih ederdim. Eğer sizin için ekran boyutu çok önemliyse ve kamera da ihtiyaçlarınızı karşılayacak düzeydeyse, S24 FE iyi bir seçenek olabilir.
YunusG
Expert Level 1
Galaxy S
S23 daha kompakt bir cihaz. Ancak S24 FE daha fazla güncelleme alacak ve işlemcisi yanlış hatırlamıyorsam daha iyiydi. S24 FE'nin ekran çerçeveleri biraz daha kalın. Amiral gemisi oldupunu da düşünürsek biraz fazla kalın. Ben S23 alırdım ancak S24 FE de mantıklı bir tercih.
YasinS10Lite
Active Level 9
Galaxy S
S24fe 256gb versiyonunu almanızı tavsiye ederim. Çünkü bu versiyonda ufs 4.0 birimi mevcut 128 olanında ufs 3.1 var bir nebze olsun okuma yazmada **bleep** olur.
Ayrıca bu cihazda diğer s24 serisi gibi 7 yıl güncelleme garantisi kapsamında s23 ailesi 5 yıl güncelleme alıcak ve 1 yılı geçti bile.
İşlemci konusunda çoğu testlerde s23 ailesini geride bırakıyor kullanıcı deneyimlerinde de bence bu durum devam eder.
isimsiz-
Active Level 10
Galaxy S
S24 fe yi alıp s23 almazsa atı bırakıp eşeğe biner
YasinS10Lite
Active Level 9
Galaxy S
Neye göre kime göre. Test sonuçları ortada çoğu durumda 8gen2 yi geride bırakan bir işlemciye sahip. Onu da geçtim s23 1 yaşında yani 4 yıl güncelleme hakkı kaldı s24 fe nin se 7 yıl.
isimsiz-
Active Level 10
Galaxy S
200 300 puan farkı için çöp bir telefon almam
0 Likes
YasinS10Lite
Active Level 9
Galaxy S
Çöp olan taraflarını söylerseniz tekrar bakmam isterim merak ettim
isimsiz-
Active Level 10
Galaxy S
Güncelleme vs işlemci dışında geçemediği tataf yok her türlü s23 tokatlıyor üstelik 200 300 puan farkıda belirsiz olacağı için tek avantaj güncelleme onada değmez
s23userr
Active Level 4
Galaxy S
8 gen 2 den daha iyi olsa ne olacak? Isınan, verimsiz bir işlemci olduktan sonra beş para etmez.