cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy S serisi ???

(Topic created on: a week ago)
67 Views
Mustafa3500
Active Level 1
Options
Galaxy S

S23 ,S24,S25 ultralar arasındaki fiyat farkı ile aralarındaki minimal farklar için bu paralar verilir mi??? 

27 Comments
EnverSuavi
Active Level 3
Galaxy S
Verilmez hatta s serisi alınmaz
Galaxy S
Ne alınır peki hocam
0 Likes
EnverSuavi
Active Level 3
Galaxy S
Honor alınabilir
Snapdragon işlemcili cihazlar alın her zaman exynos rezil bir işlemci sırf exynos yüzünden uı 7 gecikti... honor 200 pro ve daha üst segmentleri oppo amiral gemileri xioami t terisi vs bakılabilir ıphone ve samsung alınmaz
0 Likes
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
A24'de Exynos Var Onun Dışında S23 Ve S25 Hepsi Snapdragon Kullanıyor Ve Ayrıca Neden Alınmasın S Serisi Gibi Bir Ürün?
0 Likes
EnverSuavi
Active Level 3
Galaxy S
S25 ufak ve gereksiz pahalı 25U ise tasarımsal kötü 23 ise eskidi
Tüm s serisi hala 25W şarj ediyor sene 2025 😄
Kamerası daha iyi olup 25 bandına satılan cihazlar var...
Gayet yeterli son olan güncelleme rezilliğini saymıyorum bile
0 Likes
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Ben Mi Yanlış Anladım Yoksa 25 Bine Daha İyi Kameraları Telefonlar Mı Var Demek İstedin?
0 Likes
EnverSuavi
Active Level 3
Galaxy S
Honor 200 serisine bak youtube üzerinde onlarca karşılaştırma var fanboyluk yapmayın artık samsung fotoğraflarda rezil bir sarı filtre kullanıyor
0 Likes
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Ne Fanboyluğu Sen Honor 200 Serisinin Daha İyi Kameralara Sahip Olduğunu Mu Söylüyorsun Sen Kafayı Mı Yedin Şimdi Ben Bunu İnkar Edince Fanboy Mu Diyorsun Bana Honor 200'ün Kameraları Ultralardan Daha Mı İyi Diyorsun Siz Neyin Kafasını Yaşıyorsunuz Nedir Bu Düşmanlık Honor 200 Serisi Kamera Olarak S24 Fe İle Rekabet Edebilir Ve Senin Dediğin Şeye Bak Sen Ultralardanda İyi Diyorsun Honor 200 Serisinin Düz Modelide Dahil Olacak Şekilde Ve Bana Bunu Dediğim İçin Fanboy Diceksin Şimdi Yani Sana Ne Desem Bilemiyorum Honor 200 Serisi Ultraların Tırnağı Bile Etmez Kamera Konusunda Videoya Hiç Girmiyorum Hepsi Berbat Açıkçası Hızlı Şarz Batarya Dışında Ben Pek Bir Eksi Göremiyorum Cidden Pes Kamera Olarakda Aç Bu 16pm İle Olan Testlerini İzle Önce S Serisinin Ne Kadar Kaliteli Bir Seri Olduğundan Haberin Yok Senin Sende Diğer Çinli Markaların Fanboyusun Belliki
0 Likes
EnverSuavi
Active Level 3
Galaxy S
Ayırca dediğim gibi tek sorun güncelleme veya kamera değil onlarca eksiği var
0 Likes