Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Ekran süresi iyi mi sizce? View Post
Gece takttım çıt diye ses geliyor ama şarj olmamış Hani bu 3 4 defa başıma geldi tamam 1 olur 2 olur da şu an okul için uzun yola çıktım s23 adeta... View Post
Merhabalar herkese, evinde wifi6e ağı olup da bu sorunu yaşayan başka bir kullanıcı var mı acaba, çözümü varsa paylaşabilirseniz sevinirim. Cihaz... View Post
bütçe maximum 40 45 bin s24 plus almayı düşünüyorum ama ısınıyor diyorlar oyun oynayan birisiyim batarya 1 günü çıkarsa yeter günde 1.5 2 saat oyun... View Post
Size bir soru S25 ultra 95 bin TL olsa alır mıydınız? View Post
Tel no ekle dediğimde tel no eklenemedi hatası alıyorum View Post
Evet, sanırsam hayatımda şuana kadar kullandığım tek marka olan samsunga veda edeceğim 1 hafta içinde. S23U ile Magic 6 Pro arasındaki seçimime Magic... View Post
Telefonu 8 ay önce aldım hiç düşürmedim hatta ekran cam koruması da var ancak ekranın içinde hafiften çizik oluşmuş ve telefon görüntüsünü etkiliyor... View Post
User | Likes Count |
---|---|
649 | |
642 | |
543 | |
542 | |
400 |