cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 bir daha Samsung mu? Asla!!!

(Topic created on: 11-25-2023 10:46 PM)
145 Views
b1acksea
Active Level 4
Options
Galaxy S

Xiaomi ve iPhone kullanıcısıydım uzun yıllar sonra Samsung alayım dedim s23 aldım ama çok pişmanım, anten sorunu oyunlarda ekran hassasiyeti falan gidiyor komple oyun oynamadığım zaman sorun yok, içindeki işlemcinin hiçbir önemi yok.. telefonu sıfırladım düzelmedi.. 2024 sonlarında çöp olur s23

37 Comments
can_s22
Active Level 7
Galaxy S
12 12pro 13 pro kullandım suan s22 kullanıyorum gayet memnunum acabala onlara alıştın diyemi böyle oldu sana
b1acksea
Active Level 4
Galaxy S
Sanmıyorum, telefon oyun oynamadığın zaman gayet seri, kamerası harika ama sırf bunlar için 28-30 binlira verilmez 😀 smule karaoke programı kullanıyordum 6.0 güncelleme sonrası onuda kullanamıyorum. Böyle bir saçmalık olabilir mi?! Yeni nesil işlemci ama pubg 90fps telefon yanıyor abuk subuk bir hale geliyor.. mi12t kullanıyordum zerre kastığını sapıttığını görmedim iPhone zaten yeterince stabil, s23 asla bir amiral gemisi olamaz gündelik kullanım için üretilmiş bir telefon.
can_s22
Active Level 7
Galaxy S
evet işlemci konusunda oyunlarda ısınma yapıyor. GameBoster kullanmayı denediniz mi ısınmanın önüne büyük ölçüde geçiyor ayrıca oyunda dokunma hassasiyetinizidie büyük ölçüde arttırıyor
0 Likes
b1acksea
Active Level 4
Galaxy S
Valla ne yapsak boş gibi geliyor bana, en iyisi Xiaomi ye geri dönmek.
b1acksea
Active Level 4
Galaxy S
7 GB toplam ram var şu hale bakın telefon boşta 😄 çok saçma bir telefon, yani öyle soğudum ki s23 ultra 10 bin lira olsa almam bu nedir..1700941508566.jpg
enseri
Active Level 4
Galaxy S
Katılıyorum. Mi 10T kullanıcısıydım, şuanda s22 kullanıyorum. Kamera kalitesi ve yazılım anlamında Samsung'a geçtim. Fakat pil ve ısınma problemleri sonrası cihazdan soğudum. Bir dahaki telefonum samsung olmayacak gibi duruyor.
Galaxy S
Bir daha ki telefonum 8 gen 1 Li olmucak dersen daha doğru olmaz mı?
enseri
Active Level 4
Galaxy S
S23 modelinden de şikayetler geldiğini okuyorum. Tamam Xiaomi mükemmel bir marka değil fakat benim aradığım özellikleri en azından sorun çıkarmadan veriyor.
0 Likes
Galaxy S
S23 de pil ve ısınma problemi bir ana sorun değil 8 gen 2 olmuş bu sefer gerçekten s22 sorunlu çünkü işlemcisi sorunlu eğer 8 plus gen 1 olsaydı s22 de bu sorunlar azalırdı pil ve ısınmada 8 gen 1 berbat diyebiliriz bu konuda