cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24

(Topic created on: 09-10-2024 12:08 AM)
288 Views
mustafakemals24
Active Level 7
Options
Galaxy S

Arkadaşlar güncellemeden sonra şarjı su gibi içer oldu telefon ayrıca ısınmada çoğaldı ve birazda 120 hz kasmaya başladı sizde de böyle mi durum birdaha telefon aldığımda asla güncelleme yapmayacağım zaten pil ve ısınma konusunda şikayetçiydik daha da kötü oldu samsung bu işi iyice bozdu artık.....

18 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Telefonu Sıfırlayın Fayda Edebilir 👍
0 Likes
Galaxy S
Tamam da her güncellemede telefonu sıfırlayacaz mı böyle eskiden böyle değildi çok uygulama var yeniden indir kur bir sürü iş ya ben iyice uyuz oldum artık
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Haklısınız Güncelleme Sonrası Böyle Problemler Oluşabiliyor Maalesef
0 Likes
Galaxy S
Hani orta sınıf olsa yada giriş seviyesi olsa anlarım ama amiral gemisi s serilerinde böyle sorunlar olmamalı bence haksızmıyım
0 Likes
Siberizm
Active Level 6
Galaxy S
Her güncelleme sonrası cihazı sıfırlamak her türlü cihaz için tavsiye edilen bir yöntemdir zaten. Güncelleme esnasında oluşan kalıntılar ve önceki sürümlerde kalan kalıntıların temizlenmesi gerekir
0 Likes
Galaxy S
Yani güncellemeden düzelmez mi biraz kullandıktan sonra
0 Likes
Galaxy S
Samsung müşteri hizmetlerine bile sordum gerek yok kendi düzelir dediler kim doğru diyor anlamadım gitti
0 Likes
Siberizm
Active Level 6
Galaxy S
Ne? Bunu Samsung müşteri hizmetleri mi dedi cidden? Hocam ben yazılım mühendisliği mezunuyum doktorasının 2. Yılındayım bu 6 yıllık mühendislik öğrenciliğim döneminde hiç bir zaman kullandıkça düzelir denmedi. Hatta aksi iddia edilip bir yazılım kullandıkça bozulur dendi. Ne yaşamışlar anlamadım
0 Likes
Galaxy S
Evet hocam
0 Likes