cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Watch 6 İçin One UI Watch 6 Ertelendi

(Topic created on: 3 weeks ago)
320 Views
Aykut
Expert Level 5
Options
Galaxy S
12 kasımda yayınlanacak güncelleme 25 kasıma ertelendi ve artık gerçekten sinirleniyorum bu duruma. Mart ayından beridir 8 ay oldu halen güncelleme yok. Apple bile kaç kere verdi güncelleme. Saatlerine asla gereken değeri vermiyor artık Samsung. Daha Watch 6 ya gelecekte watch 5 ile watch 4 alacak ohooo bekle Allah bekle 
image

22 Comments
F-I-R-A-T
Active Level 10
Galaxy S
Samsung güncelleme konusunda gerçekten berbat
Bir şeyi düzelteyim derken başka bir yeri bozmadan güncelleme verdiğine daha şahit olamadım.
Yaptığı tek şey aylık boş güvenlik güncellemesi adı altında saçma sapan güncellemeler göndermesi.
Sanki samsung kullanıcılarının hepsi dünyayı yönetecek bilgiler saklıyor telefonlarında.
Düzgün geliştirme güncellemesi yok.
Bekletiyor bekletiyor güncellemeyi yüklüyorsun yine bir şey yok. Android 15 te hüsran olacak bekleyelim görelim
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
O kadar hak veriyorum ki sana anlatamam. Aylık güvenlik güncellemeleri cidden çok boş geliyor bana. Apple bile kritik bir Açık olduğu zaman gönderiyor. Her ay sürekli güvenlik güncellemesi saçmalığı bitse normal güncellemelere daha fazla odaklanacak. Dediğin doğru hackerlerin işi gücü yok bizi hackleyecekler sanki değerli verş varmış gibi. Android 16 geliştirilmeye başlandı Samsung halen 15 verecek. Eskiye döndü tamamıyla. Eskiden de güncellemeler 50 ayda 1 geliyordı
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Samsung Erteliyor Bu Ara Güncellemeleri Nedense
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Yapamıyorlar
Yᴀꜱɪɴ
Expert Level 2
Galaxy S
Buraya nasıl bakılıyor acaba