cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung S23 Ultra Kamera Sorunları

(Topic created on: 4 weeks ago)
191 Views
gökhanmüzik
Active Level 1
Options
Galaxy S
İzmir Hilltown samsung bayisinden satın aldığım s23 ultra marka cihazımı ön kamerasında yaşadığım tuhaf sorun sebebi ile teknik servise teslim ettim. (Tabi öncesinde uzaktan destek birimi yardımcı olmaya çalıştı fakat netice alamadılar) sonuç olarak cihaz 11 gün boyunca kendilerinde kaldı ve incelendi. Cihazı az önce "hiç bir sorunu olmadığı" tespiti ile teslim aldım. Öncelikle az önce yaptığım testler sonucu sorunun devam ettiğini söylemeliyim. Daha da sıkıcısı ben sadece ön kameradaki sıkıntıyı görüp hiç vakit kaybetmeden çözüm aradım... Şimdi arka kamerasıyla deniyorum, aynı sorun burada da var haha !

*Çok dikkat* S23 ultra'nın kamerası ile (8k - 4k 60fps - 30fps) *Enstruman performans videoları çekecekseniz paylaştığım örnekteki gibi nir netice olacak. 

*Bir obje yada ürün tanıtıyorsanız ve alan derinliği olan bir yerdeyseniz, öne netleme yapmanız gerekli ise yine paylaştığım videodaki aynı sorunu yaşayacaksınız.

Uyarı; Tekrarlıyorum, bu doğal bir sorun ise; Benzer yakın çekim performanslar, yakın çekim hareketli objeler kaydetme hayaliniz varsa alacağınız netice bendeki örnek gibi olacak.

Farklı 2 ayrı amiral gemisi telefon ile denedim, böyle bir sorun asla yok. Son kez cevap gelene kadar ürünü elimde tutacağım ve işimi yapmak için videolar çekmek zorundayım, Videolarımı izlemek isteyenlere malesef böyle bir talihsizlik yaşadığımı belirtmek durumunda kalacağım. "vertigo sorunu olanlar için bir uyarı" bile yazabilirim. Zira beyin bulandırıcı bir sorun.

Birkaç gün içinde farklı cihazlar ile çektiğim yakın çekim kamera karşılaştırma videolarını kolaj yapıp Tekno-inceleme konusunda uzman birilerinin yorumlamalarını rica edeceğim. Çok can sıkıcı... Eğer üretimde ve cihazda böyle kronik bir tuhaflık varsa yazık ki ne yazık.

8 Comments
Siberizm
Active Level 3
Galaxy S
Yazılımsal bir soruna benziyor. Alan derinliği kameraya bildirilemiyor gibi görünüyor
gökhanmüzik
Active Level 1
Galaxy S
Her şeyi dememişler serviste, hiçbir sorun görülmediği, durumun doğal olduğu üzerine rapor yazılıp iade ettiler
gökhanmüzik
Active Level 1
Galaxy S
Önceki videodaki yorumlar moderatör tarafından mı kapandı bilmiyorum ? Yoksa sistem mi böyle. Bu da ayrı ilginç ? Benzer bir sorun yaşayan var belki ? Belki yönlendirecek yada bilgi alışverişi yapılacak.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
6 7 saat içerisinde yorumlar kapanıyor artık
Siberizm
Active Level 3
Galaxy S
Konular 6 7 saat sonra yoruma kapanır hocam.

Yazılımsal bir sorunsa zaten servisin yapacağı birşey yok ortada. Güncelleme ile belki düzeltilebilir. Benim tahminim bu yönde. Geçmiş olsun
gökhanmüzik
Active Level 1
Galaxy S
Az önce ışık sistemi kurdum, farklı açılar denedim Bi amuda kalkmadığım kaldı. Sonuç aynı, değişen hiçbirşey yok.
İş yapmak amaçlı alacaksanız bu telefonu, eşinizden dostunuzda varsa test edip alın. Evdeki tüm telefonlarla denedim (marka vermek yasaktır diye veremiyorum, çok iyi rakip telefonlar) esamesi yok böyle bir sorunun.
SahinRocker
Active Level 4
Galaxy S
Şu Kanalını Özelden Yazda Takip Edelim
0 Likes
SahinRocker
Active Level 4
Galaxy S
Ben En Son PlayStation 5 Videosu Paylaştım Bakmak İstermisin Gökhan Ytb Kanalımda
0 Likes