cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Galeri Düzenleme

(Topic created on: 04-03-2024 05:29 PM)
569 Views
Sancar123
Active Level 1
Options
Galaxy S
Arkadaşlar, galeride cektigim bütün fotoğraf ve videolar ayni alanda toplaniyor(kamera). Arka kameradan fotoğraf, on kameradan fotograf ve video gibi 3 farkli klasör seklinde ayarlamanin bir yolu var mi? Cektiklerimi tasimaktan bahsetmiyorum ama. Ornegin video cektigimde otomatik video kismina dussun, on kameradan foto cektigimde o kisma düşsün gibi...
0 Likes
11 Comments
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Maalesef, 😊

Video Ayarı kısmında Zaten düşüyor, Video Çektiğinizde.

Ek Olarak ön kamera Veya Arka Kamerada Çekildiğinde Fotoğraf olduklarında Direkt oraya atılır.

İsterseniz birikince Ek açtığınız Klasöre Atabilirsiniz.
0 Likes
Sancar123
Active Level 1
Galaxy S
Ilk cumlenizi anlayamadim. Video ayarı kısmında zaten dusuyordan kastınız nedir?
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Yani Otomatik olarak zaten Fotografsa Fotoğraf Klasörüne Galeride Ki Video İse Otomatik olarak Video Klasörüne Düşüyor. 😊

Maalesef Bunun için bir ayarlama yok ama isterseniz Dediğim gibi ayrıca Klasör açıp, Oradan yerleştirebilir Ve her biriktiginde Klasöre Taşı diyerek İstediginiz yere taşıyabilirsiniz. 👍
0 Likes
Sancar123
Active Level 1
Galaxy S
Iste tasimayla ugrasmak istemedim. O fotoğraf ve video klasorleri de cok genel, kameraya ozel degil, Arayuz inanilmaz kotu gercekten, bu Android 14 mi One Ui 6'dan mi kaynakli bilmiyorum ama cok basarisiz. 7 sene once aldigim telefonun bir 7 sene daha gerisinde
0 Likes
system32ExE
Active Level 8
Galaxy S
7 yıl önce aldığınız telefonu merak ettim bu dediklerinizi yapabiliyor mu? 😅

Önden fotoğraf çekince selfie diye otomatik albüm oluşturacak, arkadan çekince arka kamera yazacak, Doğa fotoğrafı çekince doğa albümü otomatik oluşturacak 😅 Yapay Zeka ve işlemcisi über süper bir telefon gerekli bunun için.

Sonuçta tonlarca farklı şekiller de farklı fotoğraflar çekeceğiniz için, yapay zeka arka planda bunları analiz etmesi lazım ve o kadar da kolay değil.
Sancar123
Active Level 1
Galaxy S
Doğa falan diye ayirsin istemiyorum zaten. On kamera foto, arka kamera foto, video. Ve evet bunlari yapiyor, gulmussunuz ama!Nubia Z17 mini. Android 6. Ve O donem icin bile uygun fiyatli, orta sinif bir telefondu. Ayrica arayuzle ilgili daha bir cok sacmalik var. Galeride fotodayken Geri diyorsun, ana ekrana donuyor, bir daha galeriye giriyorsun. Wifi bulmada hizli seçenek yok, bluetooth icin tam aksi gereksiz arama cikiyor her kulaklık bagladigimda. İnanılmaz basarisiz arayuz. Samsung s3 mini de kullandim cok daha eskiden, ailemin huaweilerini de kullanıyorum yasli olduklari icin ben düzenliyorum arada(baslangic seviyesi teller), bu kadar sacma degil hicbiri. Fotoda arkadaki cisimleri siliyor ama en basit seyleri yapamiyor
0 Likes
system32ExE
Active Level 8
Galaxy S
Galeri de fotoğraflara bakarken geri deyince bende ana ekrana dönme olayı yok. Albümün içinde kaldığım yerden devam ediyorum.

Wifi bulmada hızlı seçenekten kastın nedir?

Bluetooth için kulaklığın varsa ki benim var mesela otomatik sadece ona bağlanıyor.

Daha detaylı ve karmaşık şekilde anlatmazsanız anlayayım.

Şahsen bende S23 kullanıyorum bunlar bir sorun değil. Sadece sizin zevkiniz renkleriniz uygun değil.

Bu kadar takıntılı biriyseniz de telefonunuzu satıp, size uygun renklerinize ve zevkinize göre telefon alın.

Şahsen S23 cihazı hem yazılımsal hem donanımsal gayet günümüz koşullarında fazlasıyla iş yapıyor :)

Sadece sizin istekleriniz aşırı fazla o kadar
0 Likes
Sancar123
Active Level 1
Galaxy S
Ne yapip ne yapmayacagimi size mi soracağım, bu nasil bir üslup! Ben duzenleme icin ayarlamanin bir yolu var mi diye sordum, kendimce de begenmedigim yonlerini yazdim. Sizin beklentinizi karsiladi diye mükemmel olmuyor. Baskalarinin da begenmedigi farkli yonleri ben begenebilirim. Ayrica isteklerim bu teknolojide cok basit ve eski telefonumda bile olan seyler
0 Likes
system32ExE
Active Level 8
Galaxy S
Arkadaşım sakin ol forum sitesindesin. Sen nasıl görüşlerini ve alternatiflerini sunup, söylüyorsan bizler de aynı şekilde söylüyoruz.

Telefonu satıp, kendine göre telefon al demem de nesi kötü üslup oluyor? Beğenmemişsiniz ve size alternatif sunmuşum. Şahsen bende sizin gibi beğenmesem mesela ilk işim telefonu satıp kendime göre bir telefon alırdım **bleep** aşağılayıcı veya kötü bir şey yok.

Bak sizde zaten söylüyorsunuz (eski) telefonum da olan şeyler diyorsunuz ya eski telefonunuzu kullanacaksanız ya da en yeni olan ve sizin isteklerinize uygun/yakın bir telefon alacaksınız.

Ben burada zorlamıyorum sadece alternatif seçenek sunuyorum.

Daha detaylı şekilde olumlu/olumsuz şöyle olmalı veya böyle olmalıydı diye de yazarsanız burada ki kullanıcılar da daha berrak şekilde yardımcı olur.

0 Likes