- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
04-03-2024 05:29 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-03-2024 05:33 PM (Last edited 04-03-2024 05:38 PM ) in
Galaxy SVideo Ayarı kısmında Zaten düşüyor, Video Çektiğinizde.
Ek Olarak ön kamera Veya Arka Kamerada Çekildiğinde Fotoğraf olduklarında Direkt oraya atılır.
İsterseniz birikince Ek açtığınız Klasöre Atabilirsiniz.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-03-2024 05:37 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-03-2024 05:44 PM (Last edited 04-03-2024 05:45 PM ) in
Galaxy SMaalesef Bunun için bir ayarlama yok ama isterseniz Dediğim gibi ayrıca Klasör açıp, Oradan yerleştirebilir Ve her biriktiginde Klasöre Taşı diyerek İstediginiz yere taşıyabilirsiniz. 👍
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-03-2024 05:48 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-03-2024 06:42 PM in
Galaxy SÖnden fotoğraf çekince selfie diye otomatik albüm oluşturacak, arkadan çekince arka kamera yazacak, Doğa fotoğrafı çekince doğa albümü otomatik oluşturacak 😅 Yapay Zeka ve işlemcisi über süper bir telefon gerekli bunun için.
Sonuçta tonlarca farklı şekiller de farklı fotoğraflar çekeceğiniz için, yapay zeka arka planda bunları analiz etmesi lazım ve o kadar da kolay değil.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-03-2024 06:53 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-03-2024 09:18 PM in
Galaxy SWifi bulmada hızlı seçenekten kastın nedir?
Bluetooth için kulaklığın varsa ki benim var mesela otomatik sadece ona bağlanıyor.
Daha detaylı ve karmaşık şekilde anlatmazsanız anlayayım.
Şahsen bende S23 kullanıyorum bunlar bir sorun değil. Sadece sizin zevkiniz renkleriniz uygun değil.
Bu kadar takıntılı biriyseniz de telefonunuzu satıp, size uygun renklerinize ve zevkinize göre telefon alın.
Şahsen S23 cihazı hem yazılımsal hem donanımsal gayet günümüz koşullarında fazlasıyla iş yapıyor :)
Sadece sizin istekleriniz aşırı fazla o kadar
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-03-2024 09:29 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-03-2024 10:11 PM in
Galaxy STelefonu satıp, kendine göre telefon al demem de nesi kötü üslup oluyor? Beğenmemişsiniz ve size alternatif sunmuşum. Şahsen bende sizin gibi beğenmesem mesela ilk işim telefonu satıp kendime göre bir telefon alırdım **bleep** aşağılayıcı veya kötü bir şey yok.
Bak sizde zaten söylüyorsunuz (eski) telefonum da olan şeyler diyorsunuz ya eski telefonunuzu kullanacaksanız ya da en yeni olan ve sizin isteklerinize uygun/yakın bir telefon alacaksınız.
Ben burada zorlamıyorum sadece alternatif seçenek sunuyorum.
Daha detaylı şekilde olumlu/olumsuz şöyle olmalı veya böyle olmalıydı diye de yazarsanız burada ki kullanıcılar da daha berrak şekilde yardımcı olur.