Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Sonra Telefon kapanıyormu diye kontrol edin Bazı kullanıcılarda Telefonu 3 yada 2 şarjda olmasına rağmen kapanıyormuş View Post
AOD açıkbeyaz temamobil verisamsung dexkısaca telefonun tüm özelliklerini kullandımşardan çıkardığım an uyandığım anşuan 00.41 hala 5 şarjım var View Post
İyi mi? View Post
Bugün Bulaşık Yıkarken Samsung S23 Ultra Telefonum Suyun İçine Girdi Leğenin İçine Tamamen Girdi Hemen Çıkardım Kurularım Ve Şarj Soketi Bölgesini... View Post
Mrb arkadaşlar s24 ultra cihazi aldım cihazda terminal diye bı uygulama var silemiyorum ve uygulamaya tiladigim zaman cihaz dan uygulama gidiyor ve 10... View Post
Mrb. Bilgisi olan arkadaşlar yazabilirmi? View Post
Daha yeni **bleep** ettim ne zaman çıktığını da bilmiyorum ama nasıl gider hic bir fikrim yok,bilen var mı? View Post
Bir önceki gönderimde adaptif pilin bir kullanıcı tarafından bataryayı bitirdiğini okudum bende test ettim s24fe cihazımda ⚠️9... View Post
A70 den S25+ telefona uygulamaları aktardım. Ancak yeni telefonda mesajlar için Google Mesajlar uygulaması var. Bu uygulamayı hiç kullanışlı... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1565 | |
| 1166 | |
| 936 | |
| 703 | |
| 602 |
| User | Count |
|---|---|
| 26 | |
| 17 | |
| 11 | |