cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 BUG

(Topic created on: 08-24-2023 12:39 PM)
73 Views
kraker
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

s23 cihazımda bazen smart view ile n boy oranini koru ile ekran paylastigim zaman tuş sıraları bozuluyor 4 yerine 2 satıra dusuyor

3 Comments
EsatSemih
Active Level 7
Galaxy S
Hiç kullanmadım ama ilk defa duydum çözümünü bende merak ediyorum.
Başıma gelirse diye takipte kalıcam 👍
0 Likes
HasanS22
Active Level 6
Galaxy S
Bu sorunun nedeni, Smart View'in ekranı yansıtırken ekranın orijinal boyutunu korumaya çalışmasıdır. Bu, ekranın daha küçük bir cihaza yansıtılması durumunda, tuşların 4 satır yerine 2 satır halinde gösterilmesine neden olabilir.

Sorunu çözmek için yapabileceğiniz birkaç şey var:

Smart View'in ekranın boyutunu değiştirmesine izin verin. Bunu yapmak için, Smart View'i açtığınızda, Ekran boyutunu koru seçeneğinin yanındaki kaydırma çubuğunu devre dışı bırakın. Ekranı daha büyük bir cihaza yansıtmayı deneyin. Bu, tuşların daha fazla alana sahip olmasına ve 4 satır halinde gösterilmesine neden olacaktır.

Bu adımlar sorunu çözmezse, Samsung Destek ile iletişime geçmenizi öneririm.

İşte sorunu çözmek için bazı ek ipuçları:

Smart View'in en son sürümünü kullandığınızdan emin olun. Telefonunuzu ve yansıttığınız cihazı yeniden başlatmayı deneyin. Ekran çözünürlüğünü ve boyutunu kontrol edin. Ekran çözünürlüğü çok düşükse veya ekran çok küçükse, tuşların 4 satır halinde gösterilmesi zor olabilir.

Umarım bu yardımcı olur!

0 Likes
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba kraker,

Bu durumda telefonunuza bağlı olan cihazın çözünürlük ayarını kontrol etmenizi rica ederiz. Örnek: TV çözünürlük ayarı 16:9 – 4:3 vb.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes