Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Samsungfact Kore'de bir haber kuruluşu;"The Financial News"e göre, yaklaşan Galaxy S25 serisi ilk kez üç farklı çip seti sunabilir.... View Post
S pen çıkarınca çıkan sesi nasıl değiştirebilirim View Post
1.6.82.11 sürümüyle.Hava Durumu Widget uygulaması için yeni bir güncelleme yayınladı . Bu güncelleme, kullanıcı deneyimini ve performansını... View Post
Merhaba s21 fe telefon kullanıyorum fakat nfc çalışmıyor kimlik kartını okut diyor okumuyor deniyorum kaç kere ama algılanıyor sebepi nedir View Post
S23 için kamera açıklığı olan ve ekranı tam kapatan ekran koruyucu arıyorum bu kamera boşluksuz ekran koruyucular da neyin nesi hangi talebin arzı... View Post
SamMobile sitesinde yer alan habere göre Samsung, Galaxy S23 Ultra için kısa süre önce yaygın şekilde kullanıma sunduğu One UI 6.1.1 güncellemesi... View Post
Google play sistem güncellemesini yaptıktan sonra playstore bozuldu sanki uygulamaları yüklerken veya güncellerken sürekli hata... View Post
Güncellemeyi gerimi cektiler View Post
Güncelemeden sonra 16x 19.9x arası fotoraf cekimi video cekimi potre modunda olmadiğı halde bulaniklastirma yapmaktadır. Her güncelemdde bir sorun... View Post
User | Likes Count |
---|---|
715 | |
601 | |
537 | |
517 | |
438 |