cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S22 wifi sorunu

(Topic created on: 01-30-2023 12:42 PM)
1697 Views
yasinkrll
Active Level 6
Options
Galaxy S

Cihazı aldığım günden beri wifi sorunuyla karşılaşıyorum wifi simgesinde ünlem isteri görünüyor ve bağlantı da sıkıntılar başlıyor modemi resetledim cihazda bir kaç sebepten dolayı 2 sefer sifirlamistim ağ ayarlarını sıfırladım yine aynı galiba bu serinin wifi bağlantı seviyesi düşük one 5.1 ile veya Android 14 ile bir toparlama olmazsa servise gidecek 

17 Comments
salihzeki
Expert Level 1
Galaxy S
Sadece telefonda olan bir şey mi? Benim de öyle ama internet yüzünden plan bi sıkıntı bu
yasinkrll
Active Level 6
Galaxy S
Bu telefonda o sıkıntıyı yaşarken 9 senelik bilgisayarım da hiçbir sıkıntı olmuyor başka bir cihazda da aynı sıkıntı olmadı bence cihazda problem var bakalım inşallah düzelir
0 Likes
salihzeki
Expert Level 1
Galaxy S
Yani bende de genelde bilgisayar daha iyi alıyor interneti garip bi durum bilmiyorum
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
13 kurduysanız ondan dolayı olur çünkü herkeste aynı sorun var.Cihazınızı sıfırlayın,eger düzelmezse Member's üzerinden test ettirin ve uzaktan bağlantı kurdurun.Detaylı bilgi almak için Samsung Müşteri hizmetlerini arayıp destek alın veya uzaktan erişim talebi oluşturun. 4447711
Ayrıca Members üzerinden Destek kısmından Test edebilir ve uzaktan bağlantı kurabilirsiniz.
yasinkrll
Active Level 6
Galaxy S
Çok teşekkür ederim
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Önemli değil😉
0 Likes
Bhkc
Active Level 7
Galaxy S
Şu adımları izleyebilirsiniz;
1-Modemi kapatıp açın
2- Samsung cihazınız dan ayarlar,bağlantılar, wi-fi, diğer, gelişmiş ayar,wifileri yonet, baglanmak isteginiz modemi silin.
3-Modem de internet olup olmadığını kontrol edin.
4-Modem de 2.4 hızını tercih edin. 5.0 hızlarda genellikle kopmalar yasanibilir
yasinkrll
Active Level 6
Galaxy S
Çok teşekkür ederim
Bhkc
Active Level 7
Galaxy S
Rica ederim. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.
0 Likes