Arkadaşlar bunu nasıl kapatabilirim kapattığım halde yine açılıyor View Post
Arkadaşlar bunu nasıl kapatabilirim kapattığım halde yine açılıyor View Post
Samsung s25plus cihazım alalım 1 sene olacak. Aldığımdan beri öyle yoğunda kullanmıyorum. Pek telefonla işim olmuyor. 6 saate şarjı bitiyor öyle... View Post
Selam herkese s23 ultra performans profili açık kullanıyorum pil gayet optimist şekilde gidiyor performans da öyle. Ama kapatmayı denedim öyle... View Post
s23 için kaliteli bir kılıf önerilir misiniz Spigen alacağım ancak stokta hiç yok View Post
Telefonunda bulduğun güncellemeleri manuel olarak yüklemek mi istiyorsun? Bu uygulamayı kur, ardından Shizuku erişimi ver. Böylece gizli menü... View Post
Arkadaşlar merhaba. Kutudan bi kablo çıktı ama kaç watt destekliyor bulamadım. Ona göre şarj aleti alacağım. Bu kablo 25w mı 45w mı? ÇÖZÜMSamsung... View Post
Merhaba S24 Ultra telefonumda Samsung Email yazılımı üzerinden Exchange mail kullanıyordum. Şubat ayından itibaren mail hesabım senkronize olmamaya... View Post
Dün s26 aldım ve bazı hatalar oluyor. Örneğin kamerada yakınlaştırma sırasında takılmalar,ana ekranda donmalar vs. bu yazılım hataları ne zaman... View Post
Beklediğimden erken geldi View Post
Eski telefonum huawei idi . Samsung S26 ultrayi yeni aldım ancak e devlet uygulaması çalışmıyor HMS hatası veriyor sürekli uygulamayı sildim yükledim... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 657 | |
| 551 | |
| 541 | |
| 482 | |
| 459 |