Original topic:

S22 rezillik

(Topic created on: 04-04-2026 03:58 PM)
143 Views
cetin66
Active Level 3
Options
Galaxy S

S22 kullanıcısıyım Samsung amiral diye tabir edilen bir cihaz parmak izi leş yüz tanıma ondan daha leş pil ömrü öğleye kadar bir daha Samsung mu asla xaiomi 14t kullandım tavsiye de ederim Samsung yetkililerine adamlar nasıl amiral gemisi telefon yapmışlar bakın görün utanın 

15 Comments
ABDUSSAMED_41
Active Level 4
Galaxy S
S22 eskide kaldı normaldir pili bozulması
Galaxy S
Parmak izi için ekran koruyucunuzun uyumlu olması gerekli. Yüz tanıma için karanlık ortamlarda stabil çalışması adına parlak canlı duvar kağıtlarını denemenizi tavsiye ederim ve yüz tanınırken parlaklığı arttır seçeneğini aktif etmenizi tavsiye ederim. Aslen gayet iyi çalışıyor hem yüz ile tanıma hem parmak izi ile tanıma. Pil ömrü konusunda maalesef bir şey diyemem,standart kullanıcı için oldukça yeterli ama oyun oynayıp sosyal medyada çok vakit harcıyor iseniz plus veya ultra modeli daha iyi bir tecih olurdu.
Galaxy S
Cihazı ne zamandır kullanıyorsun ilk çıktığından beri mi doğru düzgün bilgi vermeden yazıyorsun üstüne bomboş bir markayı övüyorsun samsung forumunda
MuratTevfik
Active Level 10
Galaxy S
Eğer ekran koruyucunuz varsa ve parmağınızı kaydederken yavaş yavaş merkezden dışa doğru dairesel bir biçimde kaydetmediyseniz annemin 2016 model s7 edge si dahil bazen algılamıyor s24 FE kullanıyorum merkezden dışa doğru doğrusal bir biçimde parmağımı kaydettim artık aşırı hızlı açılıyor
mdlatiff
Active Level 9
Galaxy S
Ekranda cam yani ekran korucuyu dandikse parmak izi zor okuyor . Yüz tanıma da sadece kamera ile çalışıyor Apple gibi kocaman sensör yok çünkü Samsung parmak izi ile güvenlik sağlıyor bu sebeple iPhone karanlıkta açarken Samsung açmaz çünkü iPhone de yüzünü tanıyan kamera değil sensör bu sebeple kocaman çentik ya da kendi uydurmasiyla dinamik ada var . Pil ömrü için de telefonu nasıl kullandığınız önemli pil sağlığı iyi mi ? Bazı öneriler verebilirim şuan 5 saat alıyorsan yaparsan 8 9 saat ekran süresi alırsın
0 Likes
cetin66
Active Level 3
Galaxy S
Ekranda **bleep** bir koruyucu yok fena sayılmaz yani ama pil konusunda öneride bulunursan sevinirim
0 Likes
mdlatiff
Active Level 9
Galaxy S
..120hz , qhd+ 1775313142582.jpg1775313142590.jpg1775313196282.jpg
mdlatiff
Active Level 9
Galaxy S
Bu arada sürekli wifi değil yarısı mobil veri 4.5g de kullanıldı