Resolved! Solved

Original topic:

S22'den s24fe'ye geçenler yardımcı olur mu

(Topic created on: 03-08-2025 07:50 PM)
317 Views
meydanoglu
Active Level 6
Options
Galaxy S

Aekadaşlar s22den memnunum ama daha büyük ekran istemeye başladım ayrıca 128gb yetmiyor. Aklımda s24fe ile a56 var lütfen daha önce s22 kullanıpta s24fe ye geçmiş olanlar deneyimlerini yazar mı neyi daha iyi neyi daha kötü? Benim için kamera en önemli kriter, kağıt üstünde s22 s24fe den daha iyi gözüksede kamera anlamında, s24fe de AI ISP özelliği var diye biliyorum ayeıca yazılım ve işlemci farkıda kameraya etki ediyor lütfen deneyimlerinizi yazar mısınız telefonda fotoğraf çekmeyi ve film video izlemeyi severim.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
thatS25
Expert Level 2
Galaxy S
S24FE kendim kullanıyorum S22 annemde var bizzat elimin altındaki cihaz

Sorularınızı sorabilirsiniz.

FE anti'leri dolmuş.Tabi zor aynı işlemci ve hemen hemen aynı deneyimlere yüksek meblağ ödemek.Adam 24fe demiş 24+ yazmis millet.O zaman S25U yazalim

View solution in context

0 Likes
14 Comments
brkbrk
Active Level 7
Galaxy S
Bütçen varsa s24 plus geç kardeşim.
0 Likes
Serkan-S25-GS
Expert Level 1
Galaxy S
S 24 A 56 dan iyi bütçeniz varsa alın tâbi tavsiye ederim diğer modelleri pahalı s serisinin zaten
0 Likes
meydanoglu
Active Level 6
Galaxy S

Ya arkadaşlar teşekkür ederimde size s24 ile ilgili bir şey yazmışmıyım gözünüzü seveyim. S24ün s24 plusınbunlardan daha iyi olduğunu bizde biliyoruz paramız olsa alırız zaten s24fe ile s22 yi sormuşum lütfen buna göre deneyimleyenler cevap verebilir mi

0 Likes
mrtlrsstncc0
Active Level 10
Galaxy S
Bütçe o kadarsa al s24 fe pisman etmez.
AhmtS25
Active Level 8
Galaxy S
S22 deneyimleme şansım oldu. İlk olarak söyleyebilirim ki şarj açısından acayip rahatlarsın. Ekran kasa oranı benim pek gözüme batmadı. Tabiki Düz s24 serisi gibi değil ama senin de dediğin gibi fe yi yorumluyoruz. İşlemcisi de beni tatmin etti ağır oyun oynamıyorum ama pubg ve sosyal medya için uzun süreler sorun yaratmaz (Exynos işlemciye önyargı olduğu için özellikle yazdım) . Tablet ve kulaklığı da samsung aldığım için a serisinden daha avantajlı çünkü s serisinde olan bazı özellikler a da yok. Ekosistem içinde daha uyumlu diyebilirim. Umarım yorumum işin yaşamıştır.
kadirS24FE
Active Level 6
Galaxy S
S24 FE 128 GB kullanıyorum yaklaşık 4 ay oldu alalı hiçbir eksisi yok. Kamerası gayet kaliteli. 4k ve 8k video kaydı da yapabiliyor. OİS desteği de var. Blurları da güzel. Yapay zeka destekli olduğu için ve özel bir görsel işleme çipi bulunduğu için çok kaliteli işler yapıyor. Al bence, pişman olmazsın
ienes
Expert Level 5
Galaxy S
Camera assistant uygulaması s24fe de varmı hocam
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S24 fe kullanıyorum bazıları sevmesede beğenilmeyen hiçbir özelliğine katılamadım şimdiye kadar 23300 aldım ve premium hissettiriyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Tek kötü yanı diyebileceğim batarya biraz geride plus serilerine göre
0 Likes