Original topic:

Ayıplı Ürün

(Topic created on: 03-08-2025 09:59 PM)
467 Views
Migratum
Active Level 1
Options
Galaxy S

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 5 ay önce satın aldığım s24 cihazı birçok açıdan sorunlu. Servislere götürdüğümde yazılım güncellemesi sorunları çözebilir çözmezse yeni cihaz verilir tarzında yaklaşıyorlar ama birkaç yerden güncelleme yaparsam yenilenme hakkını kaybedeceğimi okudum. 6 aylık süre dolmak üzere ne yapmalıyım sizce 

19 Comments
-bekir-
Expert Level 5
Galaxy S
Ankara Bdh a yollayın yolladıgınız kutunun içinde bir a4 kağıdına sorununuzu yazın ve onarım tamir istemiyorum misli ile değişimini istiyorum yazıp gönderin bu sizin hakkınız değişmek zorundalar ben Ankara BDH ta cihazımı değiştirdiğim için orayı öneriyorum daha profesyonel teknik ekipleri var diğerlerine göre
Migratum
Active Level 1
Galaxy S
Teşekkürler deneyeceğim 🙏
ihsanc
Active Level 1
Galaxy S
Eğer Ankara'daysan ya da Ankara'da bir tanıdığın varsa Simge Elektronik Samsung Servisini öneririm. Bildiğim kadarıyla kargo ile kabul etmiyorlar, doğrudan servise başvuru yapılması gerekiyor, pazartesi günü telefonla ulaşıp sorabilirsin. Ben servis hizmeti aldım, gayet memnundum.
AlperGlxy
Active Level 9
Galaxy S
S24'ün sıkıntıları neler anlatır mısınız
0 Likes
Migratum
Active Level 1
Galaxy S
Sabit durduğu yerde bile ısınıyor, oyun oynamak veya görüntülü konuşmak gibi şeylerde elle tutulmayacak kadar ısınıp uygulamaları kapatıyor, pil hiçbir şey yapmamama rağmen sürekli azalıyor ve pil durumu kısmında neye harcandığı gözükmüyor. Eski samsung cihazımın çok net çektiği yerlerde çoğunlukla çekmiyor. Hafif salladığımda bile içinde hareket eden bir şey var. Kamerası genel performansın altında vs vs

Cihaza başka bir cihazdan dosya aktarımı yapmadım, sakıncalı hiçbir indirme de yapmadım aldığım günden beri aynı. Kurulumu yaparken bile kapandı arayıp bildirdim normaldir bir süre batarya alışınca düzelir dediler. Yetkili servisler de asla önemsemiyor 4 yere gittim cihaz kendi kapanmıyorsa sıkıntı yok güncelleme yapar yollarız diyorlar.
(Düzenli aralıklarla yeniden başlatıp arkaplan uygulamalarını kontrol ediyorum bilinçli bir kullanıcıyım)
0 Likes
-bekir-
Expert Level 5
Galaxy S
Sallayınca cıkan ses ois kamera o herkeste var hareketli kamera yani
AlperGlxy
Active Level 9
Galaxy S
Anladım. Sizin telefon direkt fabrika çıkışı ayıplı ürün denk gelmiş. Büyük ihtimalle ayıpsız misli değiştirirler. Benim kullandığım s23'tede telefon henüz 2 aylıkken durum çubuğu simgeleri amoled yanığı oluşturmuştu ve hala da o bölgedeki yanık artmaya devam ediyor henüz 6 ayı dolmadı bende değişim talebiyle vereceğim umarım değiştirirler
Galaxy S
Tüketici Hakem Heyetine basvurun, işe yarar. Adlarinin kirlenmesin istemezler
0 Likes
-bekir-
Expert Level 5
Galaxy S
Çok uzatıyor THY atkadas yüksek ihtimalle sadece cihazı sorunlarını söyleyip yollamış değişim onarım tamir ne istedipini söylemediği içinde servis kendince çözüm yolu söylemiş diye düşünüyorum
0 Likes