cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

S23 FE ye ocak güncellemesi ne zaman gelecek şubata gireceğiz zaten View Post

S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post

Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post

Gelen son ocak güncellemesi sonrası cihaz anamneüde boştayken bile hafif ısınma yapıyor hissedilir derecede şarja takıncsda hafif ısınıyor sizde... View Post

SELAM ALEYKÜM benim s22 nem algılandı diyor ama hiç bir şekilde su değmedi kurutma yöntemlerinide deniyorum ve geçmiyor herşeyi denedim ön belleği de... View Post

S24 serisindeki ekran resmini saatin önüne konumlandırma özelliği s24 fe de var mı acaba? Varsa nasıl yapılır?  View Post

Arkadaşlar performans profilini düşük seviyeli seçtim şarjı 100 yaptım sabah 9 dan akşam 20.30 a kadar şarj 29 oldu 6 saat ekran... View Post

Tarun Vats S24 FE'ye 31 martta çıkacağını söylüyor. Yorumlarda en geç FE serisi alıyor 31 marttan önce gelir yazmışlar. FE serisinin en geç aldığı... View Post