cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S22 batarya performansı

(Topic created on: 11-20-2023 11:28 PM)
1373 Views
ugurr34
Active Level 6
Options
Galaxy S

Son bir iki haftadır s22 cihazımda 4.5-5 saatlik ekran süreleri alıyorum.Daha önce bu süre 5.5-6 saat arasıydı.Gözler görülür şekilde azalma var.Eğer ki Android 14 kararlı bir şekilde çalışmazsa bu süre gittikçe azalacak gibi duruyor.Umarım yeni sürüm pilde stabilizasyon sağlar.Samsung'un bu üst seviye cihazları koruması şart.

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ugurr34,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Pil Durumu" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın.
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin.
• Gereksiz uygulamaları kapatın.
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
• Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.
• Arka ışık süresini azaltın.
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

8 Comments
murat77d-S23
Active Level 7
Galaxy S
8gen1 batarya düşmanı
Galaxy S
17 saat kapalı ekrana göre çok normal.
HamzaS22Ultra
Active Level 4
Galaxy S
S22 Ultra Kullanıyorum geçen sene 7. Ayda almıştım ilk günlerde bende senin gibi bir yorum açmıştım şikayetler ediyordum ama gittikçe alışıyorsun maalesef bunun bir çözümü yok.Batarya konusunda çok ciddi sıkıntılar çektim fakat daha sonra 24 watt süper hızlı şarj aleti aldım sorunum çözüldü kısa sürede şarj edip kullanıyorum bence sende öyle yap
ugurr34
Active Level 6
Galaxy S
Hocam bende de var süper hızlı şarj kısa sürede dolduruyor ama dışarı vs. çıktığında şarjı çok hızlı bitiyor her dakika makine ile dolaşamıyor insan.Diğer insanların şarjı bence bu kadar hızlı bitmiyordur.Alalı 5 ay oldu ama alışmak gerçekten zor
HamzaS22Ultra
Active Level 4
Galaxy S
Telefonu kullanma şeklinde çok önemli öncelikle 120 hz de kullanıyorsan kesinlikle 60 a çek ekran çözünürlüğünü 1544x720 de kullan bu ikisi şarjı yiyip bitiriyor.Pahalı telefon kullanıyorum niye bunları düşüreyim dersende haklısın derim ama istediğin verimi almak istiyorsan bunları kısman gerekiyor 2. Si de ana ekrani sağa kaydirdiginda haberler vs geliyorsa onuda tamamen kapat oda şarj düşmanı
Galaxy S
Denilene göre one ui 6 daha iyi s.o.t veriyormuş. 6-7 saata kadar çıkmış birinde. Örnek : S22 Ultra (Ben 120hz ile 5 saat max alıyordum ama bir kullanıcı %80 şarj 6 saat 38 dakika gitmiş.)
(Umarım yanlış okumamışımdır l. Yanlış ise düzeltin.)Screenshot_20231121_013402_Reddit.jpg
0 Likes
wheeshuh
Active Level 6
Galaxy S
Ben s21 fe kullanıyorum şarj 10 sat gidiyo max
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ugurr34,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Pil Durumu" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın.
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin.
• Gereksiz uygulamaları kapatın.
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
• Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.
• Arka ışık süresini azaltın.
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD