cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24FE Deneyimler...

(Topic created on: 12-28-2024 02:29 PM)
229 Views
Gökhan_S24FE_BLUE
Active Level 4
Options
Galaxy S
Akıllı telefon çıktığından bu yana samsung not serileri kullandım hep, Daha sonra s22 geçtim bu telefon hem kibarlığı ve tasarım ile samsung en sevdiğim telefonu olmuştu, ama batarya problemi vardı. İşim gereği 2 hat kullndığım için birisi şahsi diğeri işletme ikinci bir telefona ihtiyaç duydum ve eylül ayında a55 i ikinci telefon olarak aldım... ama ilkkez a serisi bir cihaz kullandığım için a55 bana hitap etmedi ve 3 ay içinde telefondan çıktım.. demekki a serisi telefonlar bana hitap etmiyor diyeyim,. zaten teknolojiden pekte anlayan birisi değilimdir..
Benim için telefon bataryası ve kamera performansı iyi olmalı...
4. Gün S24FE telefonumdan aldığım enerji iyi kamera ve batarya performansı tatminkar...telefonu sevdim inşallah gelecek güncellemeler ( bu güncellemeler bana göre planlı eskitme politikaası) ile telefonun batarya performansı düşmez diyeyim.. ve S24FE yi aşırı sevdim diyerek sözlerimi bitirereyim herkese iyi günler. 
34 Comments
s24fe
Active Level 10
Galaxy S
S24FE çok dengeli telefon kesinlikle.Güle güle kullanın daha da çok seveceksiniz😊Mavi renk S24FE'den selamlar❤
Galaxy S
Teşekkürler benimkide Mavi zaten Mavi huydur bende
KediDostum
Active Level 10
Galaxy S
Hayırlı olsun. Birde dışardan eklemeler yapma özellik olarak. Good lockta kullanma. Hep deneyimledim. Ek özellik ekleyince dengesi kaçıyor. Silsen bile düzelmeye biliyor. Olduğu gibi kullan.
s24fe
Active Level 10
Galaxy S
GoodLock'tan kilit ekranı ve klavye eklentisi bozuk çalışıyor bence dengesi şaşıyor kilidin.

Ama Sound Assistant ve Camera Assistant kesinlikle olmazsa olmaz.Telefonu alır almaz WhatsApp indirmeden önce yaptığım ayarlardır kendileri😊
Galaxy S
Teknoloji anlamam pek o dediğini hiç bilmem bile zaten ben
sepyadam
Active Level 10
Galaxy S
Bende S24 fe kullanıyorum fakat A55 de ne hosuna gitmedi kankam aciklayabilir misin azcik, anneme alacağım bugün
Galaxy S
Annene al ya ben hep not ve s serileri kullandım o yüzden bana hitap etmiyor diyim Annene al tam ideal yani yaşlı kesim için a serisi telefonlar
sepyadam
Active Level 10
Galaxy S
🙏tamamdir
isimsiz-
Active Level 9
Galaxy S
Boş konudan başka bişe değil
0 Likes