cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 Ultra Oneiu 7 Sonrası batarya performansı

(Topic created on: 04-30-2025 08:39 PM)
342 Views
AnlDmrbs3435
Active Level 4
Options
Galaxy S

image

Yorumlar size kalmış
18 Comments
Alphinee
Active Level 6
Galaxy S
Csc mi değiştirdiniz hocam
AnlDmrbs3435
Active Level 4
Galaxy S
Yok kore modeli bu cihaz yakında zaten değişicem yepenşme vermeyi düşünüyorum cihazı
123456_
Active Level 10
Galaxy S
s22 de ort 6 7 saat alıyorum ama pil kullanımı 100 lerde.birde sizin kapalı süreniz fazla eger az olsaydı 7 8 saat olabilirdi toplam acık kalma süreniz
AnlDmrbs3435
Active Level 4
Galaxy S
Ben zaten kendi capımda hesap yaptım ekranı full acık oyun harici kullanımda sosyal medya video sadece (yazı filan okumayı hesablamadım yazı vs okusam daha uzar batarya performansı neyse) 30 dk şarj %6 % 6,5 aradı gidiyor bu hesaba göre youtube netflix gibi platformlarda ful 7,5 saat ve 8 saat arası ekran sürem var
0 Likes
123456_
Active Level 10
Galaxy S
tahmine gore guzel.bir bizde alalımda rahatlayalım.guc modunda cok guzel degisiklikler oldu o yuzden hep guc tasarrufunda kullanıcam gibi
AnlDmrbs3435
Active Level 4
Galaxy S
Valla ben sınadım veriyor o süreleri sendede verir ha bu arada benim ekranım en son cözünürlülükte wifi ve buletooth sürekli acık ama bir uyhulama varki instagram su gibi içiyor bataryayı abimde var s24 ultra o cıhaz bile dayanmıyor nasıl bir uygulama ise batarya canavarı
0 Likes
123456_
Active Level 10
Galaxy S
butun cihazlarda oyle instagram.
Şifacı
Active Level 3
Galaxy S
Kamera uygulaması değişmiş mi yeni bir şey eklenmiş mi😊
AnlDmrbs3435
Active Level 4
Galaxy S
Valla kamerayı irdeleyen bir tip değilim yani düz mantık kullanırım o yüzden bilemeyebilirim eskiyle **bleep** varmı yok mu😊
0 Likes