cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S22 ULTRADAN İPHONE 15 GEÇİŞ

(Topic created on: 06-17-2024 11:38 AM)
436 Views
S22_Ultra_alperengul
Active Level 7
Options
Galaxy S
Sizce geçmeye değer mi? Tesleri inceledim kamerada zoom hariç müthiş **bleep** atmış durumda 15. Boyutuda tatmin ediyor almaya. S22 ultranın kronikleşmiş sorunlarından bıktım. Birazda farklı markalara yönelmek istiyorum açıkcası. Sizinde tavsiyeniz varsa yardımcı olur musunuz? verebilecrğim fiyat max 50.000 TL. Hangi cihazları önerirsiniz?
23 Comments
Solution
Aybar1881
Active Level 6
Galaxy S
S23 Ultra.
Aybar1881
Active Level 6
Galaxy S
Samsung, bu konuda yıllarca tecrübesi olan bir markadır.
Emin olun eğer 15 E geçerseniz çok farklılık hissedeceksiniz. Evet s22 ultra kronik bir cihaz özellikle işlemci açısından. Ama s23 ultra bu sorununuz kökten çözecektir.
0 Likes
Galaxy S
evet s23 ultra aşırı kompakt bir cihaz. eksiksiz diyebilirim. annem kullanıyor. ancak biraz farklılık yaşamak istiyorum. s24+ ve 15 arasındayım. yıllarca samsungun tüm amiral gemilerini kullandım bir şikayetim yok ancak s22 ultra biraz bıktırdı
Aybar1881
Active Level 6
Galaxy S
O zaman değer kaybetmeme ve farklılık açısından iPhone geçilebilir.
Ama Pro modelleri harici iPhone ben çok tasvip etmiyorum.
Aybar1881
Active Level 6
Galaxy S
Ama kesinlikle ya Apple ya da Samsung arasında olsun telefon tercihiniz. Başka markalara kesinlikle bakmayın. İşte bu durumlarda bu sebeble Elektrikçinin işini elektrikçiye bırakmamız önerilmekte.
0 Likes
Solution
Galaxy S

60hz sıkıntı değilse geçilir bence

Galaxy S
şahsen oyun oynamıyorum. tek işim kamera ve donanım diyebilirim. s24+ da aklımı çeliyor 🙃 bakalım
0 Likes
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Kamera ve donanım diyorsanız s24 plus değilde s23 ultra önceliğiniz olsun derim
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Düz iPhone asla ama asla alınmaz. Bak nasılda dışlandı 15 pro ve maxe geliyor güncelleme.

Sana önerim 14 pro olsa bile pro veya max al. Aşırı berbat düz modeller. Eğer alamıyorsanda farklı markalara yönel kesinlikle
0 Likes