cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S22 Pil Sorunu

(Topic created on: 11-07-2023 10:44 PM)
198 Views
murat77d-S23
Active Level 7
Options
Galaxy S

image

image

image

--------------------------------
Kalan sarj %28
Guc tasarrufu kapalı
Bluetooth Açık (watch5 kullaniyorum)
Mobil veri Açık 
Ekstra karartma Açık 
Ekran 60hz
Konum Açık 
Oyun Oynanmadı
--------------------------------
Ekran süresi cok az veriyor 2 / 4 saat ekran süresi olmaz tum uygulamalari da uyku moduna aldim bir kac uygulama hariç yeni fabrika ayari attim yine düzelmedi nasıl düzelecek bu durum telefonu değiştireceğim boyle giderse eski telefonum xioami note8 pro idi ve cok iyi ekran sureleri alıyordum dedim amiral gemisi alalım kamerası falan guzel olur android olsun aliskanlik o yonde ama amiral gemisi korsan gemisi oldu nasil duzelecek bu ? One ui 6 guncellemesi duzeltirmi yoksa s23 geçeceğim degisim kampanyasi ile :(((
0 Likes
24 Comments
S23_Ertuğrul
Active Level 6
Galaxy S
S23 geçmeni tavsiye ederim
murat77d-S23
Active Level 7
Galaxy S
Ekran süreniz nedir kac saat alıyorsunuz gundelik kullanımda
S23_Ertuğrul
Active Level 6
Galaxy S
Pili koruma amaçlı %85 şarj ediyorum bugün şuan **bleep** şarjım %32. Ekran açık kalma süresi 7 saat 3 dakika
0 Likes
murat77d-S23
Active Level 7
Galaxy S
7saat demeyeydin iyiydi daha çok degistiresim geldi şimdi 4 saat alinca sukur ediyorum bu telefonla 🤣 duz modelini mi kullaniyorsunuz
S23_Ertuğrul
Active Level 6
Galaxy S
Evet düz modeli. İmkanın varsa hiç bekleme s23 geç farkı göreceksin :)
0 Likes
Morpheuss1
Active Level 5
Galaxy S
Konum açıksa eğer kapatmanızı öneririm çok fazla pil tüketiyor hatta en çok tüketen şeylerden birisi ekran süreniz normal değil. Servise de gönderebilirsiniz. Bir de düz model olduğu için batarya ve işlemciden dolayı şarjı daha az gidiyor. Eğer bütçeniz varsa ultra modellerin batarya performansı daha iyi. Bu görüntü de s22 ultradanScreenshot_20231022_185924_Device care.jpg
0 Likes
murat77d-S23
Active Level 7
Galaxy S
8 saat iyiymis🥲
Kerem_35
Active Level 9
Galaxy S
Telefonun şarjını fulledim sonra ful sosyal medya 10-20 dakika kadarda house flipper oynadım watch5 buds2 bağlı 120hz Spotify arka planda kalan bütün uygulamalar derin uykuda şarj 3 saat anca dayandı
murat77d-S23
Active Level 7
Galaxy S
Bende 60hz kulanniyorum ona rahmen gitmedi suan fotograflarda ki ekran suresi hic oyun acilmamis hali
0 Likes