cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ümraniye Samsung Servis hk

(Topic created on: 09-05-2024 06:38 PM)
140 Views
mehmetakdag
Active Level 9
Options
Galaxy S

Bugün cihazımı pil şişmesi sorunu nedeniyle yetkili servise verdim. Cihazım S22

Serviste arka kapağında pil değişim sonrası renk atması olabileceği riskinden bahsettiler. Cihazda herhangi bir sorun olmadığını böyle bir durumla karşılaşmak istemediğimi söyledim. Ofiste ses kaydı aldıklarını ilettiler. Yarın nasıl bir durumla karşılaşıcam merak ediyorum. 
9 Comments
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Umarım karşılaşmazsın
mehmetakdag
Active Level 9
Galaxy S
🙏🏻
BurakEA
Active Level 8
Galaxy S
Cihaz garantili mi
0 Likes
mehmetakdag
Active Level 9
Galaxy S
Maalesef, 3 ay oldu garantisi bitti.
0 Likes
BurakEA
Active Level 8
Galaxy S
Bende s21 cihazımı götürcem servise pil değişimi için garantisi bitti cihaz da daha kılcal cizik bile yok ama bakalım ne dicekler sana dedikleri bahanleri de bana dicekler mi
0 Likes
mehmetakdag
Active Level 9
Galaxy S
Servisi seçme amacımız bu zaten; sorun yaşamamak. Bu sebeple pil değişimine 1750 lira gibi bir ücret verdim ve sorun yaşamak istemiyorum açıkçası. Umarım yaşamayız.
0 Likes
BurakEA
Active Level 8
Galaxy S
Bende arkadaşa sordurdum yol üstüydü 1720 tl demişler 1 saat içerisinde değişim yaparız eğer elimiz de parça yoksa 3 gün içerisinde demişler di o sıra da size yedek cihaz veririz diye söylemişler arkadaşa bende samsung desteğe yazdım 1725558783351.jpg1725558783369.jpg1725558783401.jpg
0 Likes
mehmetakdag
Active Level 9
Galaxy S
Evet bana ikame cihaz verdiler şuan onu kullanıyorum. Pil ellerinde yoktu bugün sipariş verip yarın teslim edeceklerini söylediler.
0 Likes
BurakEA
Active Level 8
Galaxy S
Hadi inşallah sorunsuz teslim alırsınız bende haftaya perşembe günü gidecem servisten olumlu yada olumsuz cevaplarınızı paylaşır mısınız