cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S21FE şarj sorunu

(Topic created on: 04-27-2023 09:45 PM)
348 Views
FK-46
Active Level 6
Options
Galaxy S

Telefon şarj olurken oyun oynadığımda, şarj yüzdesinde düşüş meydana geliyor.

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba FK46,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
10 Comments
Kerem_35
Active Level 9
Galaxy S
Farklı bir şarj kablosu ve adaptör deneyebilirsiniz eğer olmaz ise sokette sorun veya tozlanma olabilir
FK-46
Active Level 6
Galaxy S
25w da bunu yaşıyorum. Normal şarjda denerim bir. Bir de 15w ve 18w var. Deneyip görecez bakalım
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Oha acaba neden oyun oynarken düşüyor ya. Sanirim çekirdekler,gpu,cpu ek güç harcıyor daha yüksek kareler verebilmesi için ondan sonra bataryada ek güç arttırınca azalıyor sanırım (emin değilim olmakta istemiyorum)
FK-46
Active Level 6
Galaxy S
Ben de inanmak istemiyorum valla ama durum bu
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Yok kanka oyun oynuyorsun işte watt tüketimi artıyor cpu,gpu kullanımı arttığı gibi oyuna odaklanıp her saniye render yapıyor ekran kartı ondan normal eğer sadece oyun oynarken oluyorsa
FK-46
Active Level 6
Galaxy S
Sadece oyunda. Eski cihazda böyle bir şeyle karşılaşmadım hiç.
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Eski cihazında game launcher yok büyük uhtimal ondan öyle. Game launcherda güç tassarufuna çekip oyna işlemci ve gpu frekansını + watt tüketimi azalır. Eğer oynadığın oyun ağır değilse böyle yap dene kasma sorunu yoksa hep game launcher güç tassarudunda kalsin
FK-46
Active Level 6
Galaxy S
Denerim bakalım. Teşekkürler 👋🏻
verado
Active Level 7
Galaxy S
Şarjda oyun oynarken güç tasarrufunu kapatıp deneyin
Korumaya alıyor olabilir
0 Likes