cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S21 FE ŞARJ SORUNU

(Topic created on: 10-19-2024 09:36 AM)
224 Views
ayb0623
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhaba s21FE telefonum var fakat 4 aydır falan süper hızlı şarj çalışmıyor hatta normal sarj alma bile zoruluk yaşıyorum 5 6 kere tak çıkar tak çıkar anca şarj oluyor telefon orijinal adaptör ve kablosu mevcut şarj yarindemi sıkıntı var yoksa içi çok mu kirlenmiştir 

12 Comments
caiisss
Active Level 4
Galaxy S
şarj portu temassizlik yapıyordur garantisi bitmediyse bi gönder derim 🙏
ayb0623
Active Level 3
Galaxy S
Teknosadan aldim 2023 eylül sonu gibi o zaman götürsem kaç günde gelir tahmini çünkü yedekte telefon da yok hani günü birlik yapılması lazım
0 Likes
caiisss
Active Level 4
Galaxy S
Ortalama 20 gün diyor herkes, günü birlik tamir için telefonculara ve tamir yapan yerlere sormaktan başka seçenek yok güvendiğin biyer olsun ama
ayb0623
Active Level 3
Galaxy S
Anladim o zaman artık maaşı bekleyelim bari de telefon cudan yaptıralım 😂
caiisss
Active Level 4
Galaxy S
Benim arkadaşta aynı temassizlik sorununu yasiyordu şarj aletini yenisiyle değişince düzeldi bi şarj aletini değişmeyi deneyin bence hocam olmazsa tamir artık 🙏
ayb0623
Active Level 3
Galaxy S
Aynen bende onu düşündüm zaten adaptör de sıkıntı çıkmaz gibime geliyo onu normal parayla aldık kablosunu değiştirmeyi planlıyorum inşallah düzelir valla
Yavuz_S23
Active Level 10
Galaxy S
Şarj aleti ve kabloyu başka bir Samsung cihazda kontrol edin sorun yoksa telefonu servise gönderin. Genelde kablodan kaynaklanıyor.
0 Likes
ayb0623
Active Level 3
Galaxy S
Evet başka marka telefonun sarj cihazı ile deniyorum oluyor ama dediğim gibi bir kaç kere onu da tak çıkar tak çıkar yapınca anca oluyor
0 Likes
Yavuz_S23
Active Level 10
Galaxy S
O zaman telefonun şarj soketinde sorun var. İçine toz girmiş olabilir veya başka bir sorun olabilir.