cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S21 kendi kendine yeniden başlatma

(Topic created on: 04-05-2023 02:53 PM)
275 Views
Asomani
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba, aldığım ilk günden beri bu sorun var. Birkaç günde bir telefon durduk yere kendini yeniden başlatıyor.

Bazen ekranda yatay pembe bir çizgi çıkıyor takılıyor sonra yeniden başlatıyor 
Bazen de durduk yere yeniden başlatıyor 
Samsung ile görüştüm ayarları sıfırladılar fakat işe yaramadı. Bu durumu yaşayan başkası var mı 
6 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ayarlar genel yönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla.
Bölümünden cihazı sıfırlayın.
Sıfırlamadan önce önemli veri Varsa yedekleyin resim video ses dosyası gibi. Sorunumuzun çözülmediği durumunda yetkili serviste cihazı kontrol ettirin. Servis hakkında bilgi almak için Samsung destek hattını arayın. 4447711
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
cihazı sıfırlayın eger düzelmezse Detaylı bilgi almak için Samsung Müşteri hizmetlerini arayıp destek alın veya uzaktan erişim talebi oluşturun. 4447711
0 Likes
Galaxy S
Kral reset sorunu bende de var Bi çözüm bulamadim öyle devam ediyorum samsung cihazlar da var galiba bu sorun
verado
Active Level 7
Galaxy S
Yeni android telefonlar da fabrika ayarları harici reset atmak isterseniz telefonu kandırmanız gerekiyor yoksa data sayfasına giremiyorsunuz
0 Likes
GürkanA21s
Expert Level 2
Galaxy S
Merhaba Kardeşim

Bunun için telefonu fabrika ayarlarına çevirmeni öneriyorum egerki duzelmezse bir sonraki güncellemeyi beklemeniz gerekiyor.
0 Likes
ogzhanylmaz1
Active Level 5
Galaxy S
Pil ve cihaz bakımı sekmesindeki otomatik optimizasyon açık mı belki ondan kaynaklı bir durumdur
0 Likes