cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S21 FE One UI 6.1 problemleri

(Topic created on: 05-22-2024 09:53 AM)
442 Views
hvuseyin
Active Level 1
Options
Galaxy S
Telefonu dün 21 Mayıs 2024 tarihinde sabah 08:24 saatinde güncelledim. Ekran renklerini normalde Doğal modda kullanıyorum fakat güncelleme sonrası kontrast bozukluğu olduğunu farkettim. Ayrıca şarj beter bi pozisyonda. Hemen su gibi emiyor şarjımı dünkü durum bu şekilde telefon cebimde olmasına rağmen powerbanka bağlı bir şekilde gezdim akşama doğru.

image

Şahsen bu güncelleme benim için rezalet bir halde geçiyor. Hiç beğenmedim, ayrıca neden sürekli bu güncellemeler geç geliyor? Daha Mayıs ayı güvenlik güncellemesi bile gelmedi. Komik.
5 Comments
Serkan-S25-GS
Expert Level 1
Galaxy S
İsterseniz cihazı fabrika ayarlarına çevir daha önce yaptınız mı peki güncelleme henüz yeni tam uyum sağlamamistir
hvuseyin
Active Level 1
Galaxy S
Daha önceki hiçbir güncellemede fabrika ayarlarına çevirmeden gayet stabil bir şekilde çalışır vaziyetteydi ben niye tüketici olarak bir güncelleme sonrası telefonumu tekrardan fabrika ayarlarına alayım tekrar kurulum yapayım?
Serkan-S25-GS
Expert Level 1
Galaxy S
Aynen öyle, zaten her güncellemede cihaz stabilize çalışacağı anlamına gelmez bazı durumlarda sıfırlama önerilir
0 Likes
Hehahe
Active Level 6
Galaxy S
Şarj hizli gitme olayı onun guncellemesinde ilk baslarda olur. Her büyük güncelleme sonrasında temiz kurulum ya da önbelleği silerseniz telefonunuzun şarjı daha uzun gider.
Önbelleği silebilirsiniz. Bu ver kaybi yol açmaz. Sadece geçici bellekteki verileri siler https://youtu.be/6dGCdNC8Wps
hvuseyin
Active Level 1
Galaxy S
Müsait bi vaktimde bakacağım, teşekkürler