Sseriesuser91
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Herkese merhabalar,
1 sene önce düz s21 modelinden düz s24 modeline geçiş yapmıştım. S21 den geçmemin en büyük sebebi sürekli telefonumun ısınması ve şarjının hiç iyi gitmemesiydi. 5 aya kadar s24 teledonumdan gayet memnundum fakat şu son 2 aydır yine aynı problemleri yaşıyorum. Oyun oynamıyorum telefonu zorlayacak birsey yapmiyorum neden böyle oluyor hic anlamıyorum. Benim gibi böyle sorun yaşayan varsa lütfen bildirirse sevinirim. Samsung a yazdığımda klasik kopyala yapıştır cevaplar almaya devam ediyorum.
- Tags:
- s24
7 Comments
MyronBolitarS24 U
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-04-2025 10:13 AM in
Galaxy S
Hocam kullanmadığınız uygulamaları derin uyku moduna alıp ram plus açmanızı öneririm. Bir de battery guardian indirip tolerasyonu kısabilirsiniz
Sseriesuser91
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-04-2025 10:16 AM in
Galaxy S
Ram plus açık halde hic dokunmadim. Zaten sürekli bildirim geliyor bu uygulamalar kullanılmadığı için derin uykuya alindi diye
MyronBolitarS24 U
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-04-2025 10:20 AM in
Galaxy S
Çok garip, 2400 yüzünden mi acab
gokhan24
Active Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-04-2025 10:39 AM in
Galaxy S
Hocam bende s21den sarj yuzunden s24e gecmeyi dusunuyordum bi arkadas aklima girip s24 plus aldirdi simdi diyorum ki iyi ki aldirmis telefonun sarji 1.5 gun cok rahat gidiyor benim sahsi fikrim exynos 2400 alakali degil s23 kullananlarda sarjdan sikayetci kucuk telefonlari cok sevdigim halde pil yuzunden kullanamiyorum malasef :(
SemihGalaxyS23
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-04-2025 12:00 PM in
Galaxy S
Benim S23 piller küçük olması nomal 7.5 8.5 saat wifi alıyorum 6.5 saat ise mobil bu normal.durum %100 den %15 gelene düzenli bir şekilde %100 şarjzini dolurup öyle kullaniyorum aksi halde sürekli tak cikar tak. Cikar ugraşsırsaniz dengeleri bozar ben alırken sifır 8 aydır hiç de sorun cıkarmadim Snapdragon pil optimizyonu daha iyi yapıyor 5 kere de gün güncelleme aldım 3gb paketi 2 kez 3 paketi 400mb
SemihGalaxyS23
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-04-2025 11:37 AM in
Galaxy S
Exynos işlemciden kaynaklı Snapdragon daha az ısınıyor daha verimli

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-04-2025 12:05 PM in
Galaxy S
S23 veya s25 modellerden birine geçmeye tavsiye ederim işlemcisi yüzünden olabilir ısınma sorunu ya da yazılımsal hatası sonucu