cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S21 Ailesi için OneUi6 hayırlı olsun

(Topic created on: 11-25-2023 12:15 AM)
121 Views
KarmaEliminado
Active Level 4
Options
Galaxy S

image

image

image

27 Comments
Galaxy S
Cevabin için tesekkur ederim o dediklerin arada bende de oluyor
cibu1123
Active Level 5
Galaxy S
Bu hata gerçekten can sıkıcı S serisi telefon alıyorsun cihaz takıla takıla kayıyor...
Galaxy S
Kesinlikle.. sizde de mi o şekilde cihazınız ney bide?
0 Likes
cibu1123
Active Level 5
Galaxy S
Benim cihaz da S21 daha önce hiç kaydırma sorunu yaşamadığım için garantiye dahi yollamıştım bir sorun yok diyip geri yolladılar
0 Likes
Galaxy S
Android 11 de sanki bu sorun yoktu çok kısa bir süre kullandım Android 11i o yüzden farketmemiste olabilirim
0 Likes
cibu1123
Active Level 5
Galaxy S
Android 11i S21de hiç kullanmadım bilemiyorum ama bir daha telefon alacak olsam Samsung alacağımı hiç sanmıyorum
0 Likes
Galaxy S
Kafayı sıyıracak derecede Apple fani Android düşmanıydim uzun süre önce iPhone x imi satıp s21 e geçtim pişman değilim ama keşke zamanında ultra olanını alsaydım demiştim, ama şu an delicesine deneyimlemek istediğim tek cihaz var , eğer gücüm yeterse kayıt işlemi falan filan. Pixel 8 ailesinden Bi cihaz alıp kullanmak istiyorum :)
0 Likes
Poetrist
Active Level 7
Galaxy S
Panelin bir yeniliği yok aslında xaomi panelini kopyala yapıştır yapmışlar sanki xaomi 11 T paneli ile aynı , yazılımı iyiye kullanılsa cihazlar özgür bırakılsa daha iyi olur , kameram iyiyken kötüleşebiliyor her yazılımla hız azabiliyor kontrol satın da alsak bizde değil kısaca