Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Google play sistem güncellemesini yaptıktan sonra playstore bozuldu sanki uygulamaları yüklerken veya güncellerken sürekli hata... View Post
Güncellemeyi gerimi cektiler View Post
Güncelemeden sonra 16x 19.9x arası fotoraf cekimi video cekimi potre modunda olmadiğı halde bulaniklastirma yapmaktadır. Her güncelemdde bir sorun... View Post
Video da Görüldüğü Gibi Ekran Siyahlaşıyor Nedeni Ne dir Bilen Varmı Teşekkürler View Post
Teşekkürler Samsung ne yaptıysanız sorun çözülmüş sıfırlama yapmam gerekiyormuş Microsoft ve Google ayrıca internet kendine gelmiş View Post
Xiaomiden samsunga geçiş yaptım, oradaki aşırı doygun ekrandan sonra bu bana soluk geldi. Neymiş gerçekçi renkler?! Ona üretici mi karar verecek bu... View Post
Telefonu csc olarak kore yapsam nasıl olur tavsiye eder misiniz? View Post
Bugün itibariyla S22 Serisi için dağıtım başladı. Pazartesi günü ya da salı günü bize gelir. Umarım hatasız bir güncellemedir. View Post
S24 plus ekran süresi. Sizce de çok iyi değil mi 120 hz açık, ekran parlaklığı full, çözünürlük QHD+ Biraz daha kullansam 9 veya 9.5 saati... View Post
User | Likes Count |
---|---|
714 | |
596 | |
544 | |
519 | |
439 |