cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S21 5g ısınma

(Topic created on: 03-22-2022 02:04 AM)
2877 Views
IbrahiM851
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhaba, yeni aldığım S21 ısınma sorunu var gibi geldi bana, oda sıcaklığında ortalaması 35-38 oluyor. biraz fazla kullandıkda İnstagram Fb yükseliyor. Kamera kullandıkda daha yüksele biliyor. telefonu 1 hafta önce aldım. genel ısınma sorunu mu vardır?

Screenshot_20220321-215948_Cpu Monitor.jpg

10 Comments
artvinli0841
Active Level 5
Galaxy S
Tellefona sıfırlama işlemi yapın egerki sorun devam ederse servis gönderin
0 Likes
IbrahiM851
Active Level 3
Galaxy S

yeni sıfırladım telefonu, sadece ortalama ısının ne kadar olduğunu bilmiyorum. bu normal mi ya normalin üstü bir gösterge mi? bunun kamera oyun gibi kulla ımlarda yükseldiğini de göz önüne getrirsek?

diğer uygulamalarda 37-39 arasında bir yerde oluyor şarjdada aynı35-37 gi i oluyor bazen soğuk

0 Likes
ghostsrrrr
Active Level 7
Galaxy S
Normal değil gibi. Benim işlemcim şu anda 30 derece.
0 Likes
IbrahiM851
Active Level 3
Galaxy S

kullanmadığı sürece 30da duruyor ama kullandığımda hızlı yükseliyor. Yavaştan yükselse normal olur da...

0 Likes
IbrahiM851
Active Level 3
Galaxy S

Screenshot_20220321-232936_One UI Home.jpg

Screenshot_20220321-232936_One UI Home.jpg

 whatsapp görüntülü konuşma zamanı 45 e kadar çıktı.

0 Likes
Osmanakar
Active Level 6
Galaxy S
iki hattınızda da internetiniz çekmiyor ve iki hat kullanıyorsunuz. ısınmaya sebep olur sürekli bağlı kalmak için.
0 Likes
IbrahiM851
Active Level 3
Galaxy S

Screenshot_20220322-001259_Edge.jpg

 internet hızı iyi ama wifi ilede denerim. cekimde normal cekiyor gibi, ko uş ada sorun yaşamadım.

0 Likes
Galaxy S
Kamerada normal hele 8k video çekmenizi önermiyorum 4k 60 fps iken makul seviyelerde ısınıbilir aynı şekilde fotoğraf çekerkende. Kamera sensörleri tıpki telefonlarımızın SoC (yonga seti veya işkemci diyebiliriz) gibi yarı iletkenlerden üretilir ve bunların üzerinden elektrik geçtiği için ısınır. Hatta büyük kaneralar deneyinlediyseniz o kadar ısınır ki uyarı verir yaz sıcağında kullanılamaz hale gelir hatta öyleki kimisi soğutucuya ihtiyaç duyar. Yani kamerada ısınma normal bunu sorun etmeyin kendinize ama diğer işlemler için bilmiyorum. Exynoss 990 olsa sorunlu bir işlemci olduğunu ve ısındığını söylüyor insanlar ana exynos 2100 ün hakkında ısınma şikayeti duymadım eğer bu durum sizi rahatsız ediyorsa daha fazla vakit kaybetmeden samsung ile iletişime geçmenizi öneriyorum
0 Likes
Altay_737
Active Level 5
Galaxy S
ben 21 ultra kullanıyorum aynı ısınma sorunu var özelliklede oyun oynarken video kaydında görüntülü konuşmada dahada ısınıyo.android 12 one ui 4.0 güncellenesinden sonra bu sorun ortaya çıktı.one ui 4.1 güncellemesinde optimizasyon ve ıaınma sorunları düzeltilecektir. Düzenli olarak güncellemeleri kontrol et
0 Likes