cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S20FE Amoled Yanığı/Ghost Screen

(Topic created on: 08-04-2022 12:06 PM)
1280 Views
aLyssia
Active Level 6
Options
Galaxy S

Dün yazdığım gönderiyi çoğu kişi yanlış anladığı için tekrar yazıyorum 1 aylık S20FE cihazım var ve ekranda amoled yanığı/ghost screen olduğunu düşünüyorum ama telefonu amoled yanığı olacak şekilde kullanmadım zaten günde maksimum 2 saat bakıyorum şimdi sorunu anlatıyorum

Aşağıya eklediğim renkte *kendi telefonuma* dikkatli bakınca en son girdiğim uygulamanın izi kalıyor Örnek:yazılar ve klavye izleri bu izler beyaz ekranda da az buçuk görünüyor ama 1 dk sonra izlerin belirginliği azalıyor ve parlaklığı arttırdıkça da belirginliği azalıyor sizce bu amoled yanığı/ghost screen midir ? 
Not:Cihazımın yazılımı Haziran güncellemesindedir telefonu güncellemedim

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba aLyssia,

Bu durumun, Samsung yetkili servis merkezimiz tarafından kontrol edilmesini isterseniz, size yardımcı olabilmemiz için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize ulaşıp, çevrimiçi kanallarımız aracılığıyla servis süreçleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

12 Comments
Galaxy S
Boş bu boş amoled yanığı beyaz ekranda belli olur
aLyssia
Active Level 6
Galaxy S
Belli oluyor zaten yazılar gözüküyor yetkili servise boşa göndermek istemiyorum onun için soruyorum
Galaxy S

Aynı cihaz aynı sorun garantisi varsa değiştiriyorlar bedava ben bedavadan degistirdim gene oldu gene degistirticem guncellemeyle alakası yok

Efiosa
Active Level 6
Galaxy S
Kardeşimin telefonunda da aynı sorun var sorunun kaynağını servisteyken söylediler mi ? Konuyu açan kişinin dediği gibi koyu gride ve beyaz renklerde yazılar ve klavye izleri gözüküyor 1 dakika sonra belirginliği azalıyor
Galaxy S
İlk önce ekran amoled ise kaçınılmaz bir sorun Sebebi amoled yanigi diye de biliyor adı üstünde yanık cihaz çok ısınırsa ve uzun süre ekranda aynı yerde duran simgeler varsa oluyor mesela sarj göstergesi falan hep aynı yerde olduğu icin cihazda ısınırsa ve kullanılmaya yüksek parlaklikta devam edilirse bi süre sonra yanar bedava değiştiriyorlar
Efiosa
Active Level 6
Galaxy S
Bu sürekli yanıyorsa neden değiştiriyoruz ki ? Telefonu alalı 21 gün oldu arkadaşın dediği gibi düzgün kullandığı halde iz oluştu
Galaxy S
Modeli nedir
Efiosa
Active Level 6
Galaxy S
S20FE 256/8
Galaxy S
Bi gitsin servise garanti belgesiyle incelesinler telefonu