Merhaba arkadaşlar Galaxy S25 Satın Aldım siz Telefonu oyun için mu yoksa Günlük işler verimliliğiniz için mi kullanıyorsunuz. Ana ekranınızda hangi... View Post
Merhaba arkadaşlar Galaxy S25 Satın Aldım siz Telefonu oyun için mu yoksa Günlük işler verimliliğiniz için mi kullanıyorsunuz. Ana ekranınızda hangi... View Post
Ekran 120hz , oyun düşük grafiklerde 60 fps , pubg 120 fps , Bluetooth açık fit 3 ve buds core bağlı , konum açık , parlaklık adaptif Nasıl... View Post
S 26 urtra dan baktım arkadaşlar artık recovery menüsü bu şekilde yani 3 seçenek var artık one 8.5 de yeniden başlat.fabrika ayarlarına... View Post
Good guardıans ıs yapıyormu harbı View Post
Arkadaşlar merhaba . Geçen günlerde bahsettiğim titreşimdeki farklı ses için bugün Ankara Keçiörendeki SİMGE VİA SAMSUNG SERVİSİNİ ziyaret ettim.... View Post
Ekran koruması kullanmayan var mı telefon nasıl oluyor rahat mı? View Post
Bana az dayanıyor gibi geliyor sizcede öylemi cihazı 20-80 arası şarj ediyorum View Post
Galaxy store dan tictoc vpn diye ücretli r uygulama satın aldım bunu dedi korkarak para verdiğim için yine de yükle dedim. Sonra bir gireyim dedim ki... View Post
Samsung Galaxy s22 Ultra cihazımı ilk çıktığı dönemlerde satın aldım ve uzun süre memnun kalarak kullandım. Ancak her yeni üst segment Samsung cihazı... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1514 | |
| 1038 | |
| 934 | |
| 905 | |
| 849 |
| User | Count |
|---|---|
| 38 | |
| 30 | |
| 28 | |