cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S20 ekranda nokta

(Topic created on: 04-22-2021 10:25 PM)
232 Views
Mkykemal
Active Level 7
Options
Galaxy S

Bu zamana kadar ilk defa karsilastim sensör gibi bir şey sanirim ama tam olarak ne oldugunu cozemedim. 

Ekrani actigimda saniyelik nokta belirip gidiyor neden acaba? 

(Video kalitesi berbat cunku cekebilecegim baska cihaz yoktu)

13 Comments
kingkong0
Active Level 10
Galaxy S
Merhaba. Ben bir şey göremedim fakat servise vermenizi öneririm. Videoda ne olduğu belli olmuyor.
Mkykemal
Active Level 7
Galaxy S
Evet daha iyi bi kamerayla denemeliyim
FurkanEC
Active Level 4
Galaxy S
Hocam o bir sensör ust kısımda yer olmadığından ekrana yerleştirmişler yani herkeste öyle bir problem yok
Mkykemal
Active Level 7
Galaxy S
Anladim iyi o zaman, ben de yeni f ark ettim acaba ekranda mi sikinti var diye dusundum daha 1 aylik cihaz
FurkanEC
Active Level 4
Galaxy S
Benimde 4 aylık batarya ve isinma dışında bir problemi yok hocam siz memnun musunuz?
Mkykemal
Active Level 7
Galaxy S
Isinma bende de ilk hafta vardi ondan sonra olmadi yani isinma sorunu benim icin problem olmadi daha ama batarya konusunda hâlâ canim aciyor. Iade surem vardi bilerek iade islemlerine baslamadim cunku cihazi cidden sevdim tasarim,hiz,kamera bence 6000 liraya alabildigim en iyi telefon diyebilirim. Bataryayi da cok kafama takmamaya calisiyorum burada bir arkadas demisti bana da bataryayi kafana takip telefonun guzelligini oldurme diye o zamandan beridir bataryayi dusunmuyorum ve cidden hizli guzel telefonumu kullaniyorum
FurkanEC
Active Level 4
Galaxy S
Hayırlı olsun kardeşim iyi günlerde kullan ayni düşüncedeyim batarya konusunda 6700 verdim bende keske böyle olmasaydı
0 Likes
Mkykemal
Active Level 7
Galaxy S
Sag olasin baskan, evet bir de o kadar para verince bataryasi cidden uzuyor ama guncellemelerle az da olsa toparlayacaklarina inancim var insallah olur
Solution
Galaxy S
O yakınlık sensörü kazara dokunmayı engellemek için çalışıyor