cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S20+ Ekranda Nokta

(Topic created on: 05-09-2022 09:30 PM)
463 Views
MuzoS23
Expert Level 2
Options
Galaxy S

Ekranın sağ altında çok küçük , zor farkedilen bi siyah nokta var . Toz falan değil , ekran görüntüsü alınca da gözükmüyor . Telefonun garantisi var , ekranı ücretsiz değiştirirler mi bu kadar küçük şey için ?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba MuzoS20Plus,

Yaşadığınız durumun garanti kapsamında veya haricinde değerlendirilmesi için, cihazınızın teknisyen tarafından incelenmesi gerekir. Size detaylı olarak bilgi paylaşabilmemiz adına, cihazınızda tüm önemli verilerinizi yedekledikten sonra en yakın Samsung servis merkezimizi ziyaret etmenizi rica ederiz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;
1. Verilerinizi Microsoft OneDrive'a yedekleyebilirsiniz. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Ekranın sağ üst köşesinde bulunan üç nokta > OneDrive ile bağlan > Koşulları kabul edip bağlan > Hesapları Bağla > Mevcut Hotmail hesabı ve şifresini girin > Kabul et > Hesaplar Bağlanıyor yazısı gelecektir. İleri ögesine dokunduktan sonra kurulum işlemleri tamamlanmış olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Not:
• Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir.
• Güvenli Klasörün yedekleme özelliği, 2021'den beri piyasaya sürülen Android R OS tabanlı Samsung mobil cihazlarında artık mevcut değildir. Her uygulamanın Smart Switch veya yedekleme özelliğini kullanarak gerekli verileri yedeklemeniz önerilir.

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
17 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Selamünaleyküm Merhaba iyi akşamlar.
Servis işlemleri hakkında ayrıntılı bilgi öğrenmek için Samsung Müşteri hizmetlerini aramanız gerekir. 444 77 11
Ben sizin yerinizde olsaydım küçücük bir nokta yüzünden servise göndermezdim cihazı Çünkü zaten dediğinize göre zor
Faark ediyorsunuz.
MuzoS23
Expert Level 2
Galaxy S
Evet ama pil için servise göndercem aynı zamanda ekranı da belritcem umarım değiştirirler
MuzoS23
Expert Level 2
Galaxy S
Aleyküm selam bu arada iyi akşamlar
anusername
Expert Level 5
Galaxy S
Ya ahmet belki adamı rhatsız edebilir çok biliyorsun ya 😒
anusername
Expert Level 5
Galaxy S
Bende kendi fikrim belirttim gördüğünüz gibi.
İyi geceler dilerim hiç uğraşamam sizle.
anusername
Expert Level 5
Galaxy S
Sen öyle sanmaya devam et o zaman.
anusername
Expert Level 5
Galaxy S
Aynen öyle çok biliyorum ben sonunda anladınız :)
anusername
Expert Level 5
Galaxy S
Bunu sen nerden bileceksiniz acaba 😂
İyi geceler, bir daha görüşmemek dileğiyle.
0 Likes
anusername
Expert Level 5
Galaxy S
Evet türkçemin sizden daha iyi olduğu bellidir daha Türkçe'yi ayrı yazmayı beceremiyorsun 😂
Türkçeniz değil Türkçe'niz olacaktı o bence 😊🤭
0 Likes