Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Aa çıktı mı ya yoksa bu Çinliler mi çok hızlı? 😅Başlıkta yazıyo😁 View Post
Neredeyse Maç bitecek now barda hala dakika 47 gösteriyor, bunun çözümü yok mu View Post
Ayarlarını açmama rağmen maç gözükmüyor çözümü nedir? View Post
Aylardir bekledigimiz guncellemenin stabilizasyon bu mu gercekten yaziklar olsun View Post
Bjk yi takip ettik maçı var. O kadar canlı bildirim cart curt dediler hani yok babacım View Post
Arkadaşlar selam s23 beta sürümü yüklemiştim resmi olarak geldi mi s23 one ui 7 Geldiyse nasil geri alacağım bu betayi View Post
Hayırlısı olsun bekleyemedik daha fazla :) View Post
Arkadaşlar gece yattığımda şarjım 90 iken sabah kalktığımda %5-10 düşme yaşanıyor bu normal mi View Post
Arkadaşlar yurd dışı S24 Ultra alıp sonradan kaydettiricektim ama tefeonu inçelediğimde ön kamerası net deil şuan elimde a55 var ve ikisinin... View Post
now bardan mac sonuclarina bakarken telefon kendi kendine kapaniyor ve oyun oynarken now bardan spotifyda sarki degistirirkende telefon kapaniyor View Post
User | Count |
---|---|
57 | |
38 | |
33 | |
26 | |
23 |