cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S20 Fe parmak izi okuyucu çalışmıyor.

(Topic created on: 03-15-2023 09:45 PM)
1335 Views
Cygnus-X1
Active Level 5
Options
Galaxy S

Merhaba babama 10 ay önce s20 fe aldık ama bir haftadır parmak izi okuyucusu çalışmıyor ekran koruyucuyu çıkardım yine okumuyor . Yeni parmak izi ekleyeyim diyorum onu da eklemiyor ( biraz daha uzun basın diyor ) hiçbir türlü olmuyor yani . Bu durum garantiye dahil bir durum mu ? Garanti ne tür bir işlem yapar . Bir de ek olarak hoparlörden son 1 aydır cızırtılı ses geliyor bu da garantiye dahil mi ? 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ayarlar genel yönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla.
Bölümünden cihazı sıfırlayın.
Sıfırlamadan önce önemli veri Varsa yedekleyin resim video ses dosyası gibi. Sorunumuzun çözülmediği durumunda yetkili serviste cihazı kontrol ettirin. Servis hakkında bilgi almak için Samsung destek hattını arayın. 4447711

View solution in context

0 Likes
Solution
Fecr-iSadık
Active Level 10
Galaxy S
Members uygulamasıı destek bölümülnden tanılama ya gör ve parmak.izi sektörünü test et. Bi sorun var mı bak. Normal çalışmaz ise Samsung ile iletişime geçip cihazı muhtemelen servise göndermen gerekebilir. Hoparlöre gelince muhtemelen toz kaçmıştır. Köpük bant alıp (biraz kalınca olsun)onunla yapıştırıp çekerek temizleyebilursiniz. Bunu toz kalmayıncaya kadar birkaç defa tekrarlayın.

View solution in context

0 Likes
12 Comments
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Garantiye girer ücretsiz değişir.
0 Likes
Cygnus-X1
Active Level 5
Galaxy S
Hoparlörde dahil mi ?
0 Likes
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Evet degisir
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ayarlar genel yönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla.
Bölümünden cihazı sıfırlayın.
Sıfırlamadan önce önemli veri Varsa yedekleyin resim video ses dosyası gibi. Sorunumuzun çözülmediği durumunda yetkili serviste cihazı kontrol ettirin. Servis hakkında bilgi almak için Samsung destek hattını arayın. 4447711
0 Likes
Cygnus-X1
Active Level 5
Galaxy S
Şimdi sıfırladım fakat yine aynı düzelmedi yarın garantiye gondericem. Ve hoparlör de garantiye giriyor mu acaba
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bu konuda deneyimim olmadığı için net bir şey söyleyemem destek hattını aradığınız zaman onlara sorarsınız
0 Likes
bibob
Beginner Level 2
Galaxy S
Yutup kanalı açamıyorum. Nasıl yapmam gerekiyor?
0 Likes
onur-onr
Beginner Level 3
Galaxy S
Ekran koruyıcu taktıysanız ondan da oluyor. Bende hayalet ekran koruyucu takmıştım parmak izi okumayınca çıkarıp normal biçey taktırdım
0 Likes
Cygnus-X1
Active Level 5
Galaxy S
Ekran koruyucuyu çıkardım yine aynı
0 Likes