Bugün galiba Nisan ayı günceleme günü View Post
Bugün galiba Nisan ayı günceleme günü View Post
Nowbar için farklı canlı skor uygulamaları vs ekleniyor mu google scores çok kötü maalesef View Post
Guncellemeden sinra sarz hizli dusmeye basladi normalmi acaba firmat atmadan kurdum View Post
Arkadaşlar main menüye girmek için illa telefonu pcye bağlamak mı gerekiyor? Pc olmadan main menüye nasıl girebilirim View Post
Merhaba, birisine telefonumu verirken belli bir uygulamanin disina cikmasini istemiyorum bunu nasil acabilirim, mesela galeriyi acip telefonu... View Post
S24 ultra şarj kullanımı son güncellemeden sonra baya arttı bunun çözümü yok mu? Akşam 9 10 a kadar şarja takma ihtiyacı duymuyordum. View Post
Güncellemeden sonra ekran açıkken güç tuşuna bastığımda ekran çok hafif geç kapanıyor normal midir ? Olan var mı ? Yazılımsal sanırım daha sonraki... View Post
Samsung'da da Siri gibi sesli bir komutu var mı Gemini'ın? One UI7 Ile ya da bir sesli atama yapabilir miyiz? Yani Gemini başlatmak için. View Post
Yukleme yapanlar bu ozelligi deneyen varmi ozellik hicbi sekilde yapmasi gereken duzenlemeyi uapmiyor View Post
Güncelleme ile ilgili haberler bakarken aslında telefonla hiç alakam olmadığını **bleep** ettim bu forumda. İnşallah bir ben değilimdir bu durumda... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1545 | |
1296 | |
1266 | |
1131 | |
1047 |
User | Count |
---|---|
53 | |
44 | |
31 | |