cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S20 FE hızlı şarj çalışmıyor

(Topic created on: 09-07-2022 09:52 PM)
515 Views
sleepyRider
Active Level 2
Options
Galaxy S

Merhaba, son güncellemeden sonra 25W'lık hızlı şarj cihazıyla beraber cihazım şarj olmuyor. Yarım saatte %11'den %12'ye şarj edebildi. Ancak ayarlardan hızlı şarj seçeneğini kapatınca şarj oluyor telefonum. Lütfen bu soruna çözüm bulun çünkü her seferinde 2 saat telefonumu şarj etmek durumunda kalıyorum 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Merhaba

Cihaz için yayınlanacak yeni iyileştirme güncellemesi ile durum çözümlenecektir.

Bir hafta içerisinde durum için FOTA'ya güncellemenin düşmesi beklenmektedir.

Teşekkürler, iyi geceler dilerim

View solution in context

14 Comments
sleepyRider
Active Level 2
Galaxy S
Yabancı forumları inceledim ve bu konuda benim gibi sıkıntı yaşayan çok fazla kullanıcı var. Sıkıntının donanımsal olduğunu düşünmüyorum. Çünkü yazilimdan önce telefonum gayet uygun bir şekilde şarj oluyordu. Şimdi şarj olmadığı gibi tabiri caizse cihaz alev atıyor.
hakanS20FE
Active Level 7
Galaxy S
Yazılımsal bi problem bu ayki güncellemeyle düzelir inş
sleepyRider
Active Level 2
Galaxy S
Kullandığınız telefon snapdragon mu? Çünkü ben snapdragon versiyorununu kullanıyorum ve telefonum çok ısınıyor. Isınınca da şarj etmiyor. Hiç böyle bir sıkıntı yaşamamıştım daha önce sizde de aynı problem var mı merak ettim
hakanS20FE
Active Level 7
Galaxy S
Bende ısınmadan kaynaklı şarj olmama diye bişey olmadı ama son güncellemeden sonra 25w ile şarj olmuyo
hakanS20FE
Active Level 7
Galaxy S
Bu arada cihaz snapdragon
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Selamünaleyküm

Cihazınızın kontrol edilmesi için hata raporu göndermenizi öneriyorum Samsung menbırs
Uygulamasına girdikten sonra destek seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden hata raporları seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden cihazınıza uygun olacak şekilde bir hata seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisine bütün sorunları ayrıntılı bir şekilde yazın sorununuzun sıklığını seçip raporu gönderdikten sonra uygulama içerisinde birkaç dakika bekleyin raporunuz tamamen gönderildiği zaman bir bildirim gelecektir yetkililer cihazınızı inceledikten sonra uygulama üzerinden bir geri dönüşü sağlayıp ne yapmanız gereken hakkında bilgilendirmesini yapacaklardır
Bu durum yazılımsal hata olma ihtimali de var

Forum içerisinde duyduğum kadarıyla bu soruna geçici olarak çözüm var gibi gözüküyor mesela cihazınızı kutu içeriğinden çıkan 15 watt olan şarj cihazı ile şarj edin veya hızlı şarj özelliğini kapatıp cihazı öyle şarj edin veya cihazı tamamen kapatıp öyle şarj edin sorun düzelene kadar hata raporu gönderin gelecek güncellemede İnşallah bu sorunu çözmüş olurlar
Cihaza gelecek yeni yazılım güncellemesinden sonra sorun çözülmez ise o zaman cihazı servise gönderebilirsiniz
sleepyRider
Active Level 2
Galaxy S
Cihazın kendi 15w'lık şarj aletini kaybettiğim için kullanamıyorum maalesef. Ben de cihaz 25w destekleyince 25w'lık adaptörü aldım
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
25 watt pil ayarlarından hızlı sarjı kapatıp normal şarj etmeyi deneyin güncelleme ile düzelebilir.
sleepyRider
Active Level 2
Galaxy S
Aynen bu şekilde şarj ediyorum ben de fakat 2 saat sürüyor bu seferde maalesef