cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Hakkında Samsung 'un kabul etmediği KRONİK SORUN VE DEZAVANTAJLARI

(Topic created on: 07-10-2024 01:54 PM)
841 Views
Ahmetyesil
Active Level 1
Options
Galaxy S
- Şuan kullandığım S23 dahil üç ayrı samsung cihazda farklı operatörlere rağmen karşı tarafa net ses gitmemesi telefonun çekmemesi az çekmesi gibi sorunlar yani bariz bir şekilde şebeke sorunu vardır.

- Bunu S23 için söylüyorum şarj konusunda batarya yanlış seçilmiş 3900 ma/h diyor ama kullanılan kapasite 3700 ma/h bunu telefon kendisi söylüyor. Batarya yetersiz kalıyor şarj az gidiyor. Böylesi özellikli ve yüksek ücretli bir cihazın bataryası daha iyi olabilirdi.

- Parmak izi verimli ve hızlı çalışmıyor. Muhtemelen ekran koruyucularında buna etkisi vardır ama malum yedek parça olarak bir ekranın 10-15 bin TL olduğu dönemde ekran koruyucusu kullanmamak mantıksız olur. Parmak izinin ekran içinde olması kötü bir seçim.

- Yüz okumaya gelince bazen sorunsuz ve hızlı çalışıyor bazen de ısrarla farklı ışık ve mekana göre aynı durum söz konusu olmakla birlikte ısrarla okumuyor.

Sonuç olarak koruma sigorta vs hariç 32 bin TL ye 1 ay önce aldığım bu cihazdan bu kadar sorun asla beklemezdim...

13 Comments
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S
S23 şuan 37bin tl teknosa da iphone 13 ile aralarında 2 bin TL falan var normalde s23 derim ama maalesef artık 13 almak daha mantıklı
Ahmetyesil
Active Level 1
Galaxy S
Kesinlikle katılıyorum keşke demem diyerek iPhone 13 almadım samsunga güvenerek ama şuan keşke diyorum
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy S
Birde ipbone'un değer kaybetmediği gerçeği var. 5 yıl önce 2019'da çıkmış günümüz için yetersiz olan iphone 11 bile hala her teknoloji markette 23-24 bin liraya satılıp alınıyor. 2 yıl sonra S23'ün sıfırı bulunmayacağı gibi iphone 13 hala çok güzel rakamlara satılıp alınıyor olacak. Tabi elinizde ki cihazda hiçbir şekilde değer kaybetmemiş olacak. Ama bu malesef S23 için geçerli değil. Günümüz ekonomik şartlarında belli bi miktarın üstünde para bi telefona bağlanacaksa bu kesinlikle iphone olmalı diye düşünüyorum..
0 Likes
Ahmetyesil
Active Level 1
Galaxy S
Kesinlikle katılıyorum çok doğru
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
IPhone değer kaybetmiyor Türkler sağ olsun iPhone 11 halen daha en çok satan model trde globalde artık satmıyor.

Zaten düz alınabilecek tek iPhone 13 Geri Kalan düz iPhone modelleri üvey evlat gibi ve çöp
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy S
Teknik anlamda yada donanımsal yeterlilik konusunda yorum yapmadım zaten. Hatta iphone 11'in günümüz için yetersiz olduğunun altını da çizdim. Ama sadece ülkemizde değil dünyanın her yerinde durum bu. Şöyle bir somut örnekte verebilirim avrupa kupası maçlarını izlerken alakasız bi şekilde şu dikkatimi çekti hangi ülke maçı olursa olsun kamera ne zaman tribünleri gösterse insanların nerdeyse yüzde yüzünün elinde bak yüzde doksan demiyorum nerdeyse hepsinin elinde iphone 11 bile olsa iphone var. Eğer maçları izliyosan kalan maçlarda dikkat et bu dediğime. Alım gücünden dolayı onlarda istisnalar hariç minimum iphone 13 vardır 11 çok tercih edilmiyodur bu dediğinde haklısın. Ama sonuçta malesef tüm dünyada durum bu..
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Kanka ben iPhone 11'i savunmadım zaten senin dediğini savundum
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy S
Yok anladım ben seni kanka. Benim de demeye çalıştığım sadece bizim ülkemizde değer kaybetmiyor değil. Dünya genelinde böyle
0 Likes
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Aynen öyle :)