cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Cihaz sorusu ?

(Topic created on: 09-07-2022 07:29 PM)
341 Views
GLXY_AI_S23_S24ULTRA
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar sizce s20 plus cihazimi satıp ne almalıyım,  hangi cihazı almak daha mantıklı,  düşüncelerinizi merak ediyorum,  şimdiden teşekkürler 

16 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Selamünaleyküm

Öncelikle Eğer cihazınızdan memnunsanız sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorsanız hiçbir sorunu yoksa berbat olan bu piyasada cihaz değiştirmenizi tavsiye etmiyorum Ama yok diyorsanız ben bu cihazdan memnun değilim ya da memnun olduğum halde cihazı değiştirmek istiyorum derseniz en mantıklı üst seviye olan model cihaz
Samsung Galaxy s22 Plus
Model cihaza geçebilirsiniz
Galaxy S
Teşekkür ederim yorumunuz için, cihazdan yana sıkıntım yok yalnız bu sene son güncellemesi olacağından dolayı artık değiştirme zamanım geldi diye düşünüyorum, en azından 4 sene güncelleme alacak bir cihaza geçmek istiyorum , ya s21+ yada s22+ olabilir
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ne demek önemli değil
Android sürümü çok da geri sayılmaz yani Android sürümü daha yeni sayılır tercih sizin tercihinizdir değiştirmek istiyorsanız şimdiden alacağınız cihaz Hayırlı olsun diyorum
0 Likes
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
satmana gerek yok cihazın hala güncel s23 bekle ocakta tanıtılır
Galaxy S
Cihazimi seviyorum yalnız son güncellemesini alacak olduğundan artık değiştirme zamanım geldi diye düşünüyorum
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
ocakta 13 alır ve 13.1 13.2 gibi güncellemeleri 1 sene daha almaya devam edersin. 2023 sonuna kadar idare eder seni. S23 bekle bence.
Galaxy S
Tamamdir yorumunu dikkate alacağım eyvallah
Galaxy S
S23 kaç bin TL ile çıkacak sence sağ böbrekde yetmez
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
düz olanı 18 20 bine çıkar. Plus 24 bin ultra 32 bin olur. 😄 şu anki kura göre.
0 Likes