cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S20 FE Widget ve bildirim paneli kasma ve donma sorunu

(Topic created on: 08-27-2022 02:40 AM)
197 Views
musaoguzcamlik
Active Level 3
Options
Galaxy S

Telefon ekranı kilitliyken kilidi açınca bildirim paneli ve ana ekrandaki widgetlar çok geç yükleniyor 1-2 saniye sonra geliyor ilk etapta görünmüyorlar kasma yapıyor hele telefonu uzun süre kullanmadıysan bu kasmaların süresi ve şiddeti artıyor. Telefon ana ekranına ekli olan widgetlar 3 parti yazılımlara ait değil Samsung'un kendi uygulamalarına ait buna rağmen kasma ve donma sorunu yaşıyorum. Kamerayı kullanacağım da ilk açtığımda da bu kasma sorununu yaşıyorum telefonu sıfırladım tamamen sıfırladım ilk alındı hale getirdim bütün her şeyi sildim tekrar telefonu baştan kurdum ama sorunlar değişmedi ve geçmedi �ki defa Canlı yardım talebinde bulundum destek talebi açtım geri dönüş yapılmadı Ne yapmam gerekiyor buna bir çözüm bulalım

Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
S20fe Exynos mu
Galaxy S
Snapdragon
Caspiter
Active Level 4
Galaxy S
Ölmüş telefon
Galaxy S
6 ay olmadı daha
Caspiter
Active Level 4
Galaxy S
Garantiye ver
Caspiter
Active Level 4
Galaxy S
Yetkili servise
Galaxy S
Orada kaldığı sürede lazım olacak telefon bilemedim napacağım bakalım uzaktan destek deneyeceğim
Galaxy S
En az iki hafta bekler serviste
Fecr-iSadık
Active Level 9
Galaxy S
Yapılması gerekenleri yapmışsın zaten. Bu durumda sana uzaktan destek varmezlet. Tek yapman servise göndermek. Aynı cihaz ve aynı sıkıntı bende de var. Her yolu denedim servis hariç.
Galaxy S
Bendede var SD modeli hiç kasma donma yok gerçi sadece 3-4 uygulama var resim bile yok 🙂 hiç kasma donma görmedim 6-7ay oldu alalı